Türkiye’de sadece kadınlara franchise veren tek marka olan ve bugüne kadar 200’den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan, sağlıklı yaşam ve spor merkezi b-fit, artık Niğdeli kadınların da hizmetinde olacak.


Sadece 30 dakikalık egzersiz programıyla kadınları hızlı ve etkili spor yapmaya yönlendiren Türkiye’nin ilk ve en büyük sağlık yaşam ve spor merkezi b-fit, Niğde’deki ilk merkezini 15 Eylül 2012 Cumartesi günü açıyor.

Birnur Ayhan’ın açacağı merkez Niğde’deki ilk b-fit olacak.  Niğde ile beraber İç Anadolu Bölgesi’ndeki merkezlerinin sayısını 29’a çıkartan b-fit, ülke çapında yayılmaya devam ediyor.

Niğde Esenbey’de açılacak b-fit, açılış günü 15 Eylül’de tüm Niğdeli kadınları merkezine davet ediyor.

 

Adres :  Esenbey Mah. Şefik soyer meydanı beğendim market üstü koç apt. kat:1 No:2

Tel     : 0388 233 40 47

b-fit hakkında:

İlk b-fit salonu  2006 yılında Bedriye Hülya ve ortakları tarafından açıldı.  Açılan ilk  üç salondan sonra  Bedriye Hülya ve ortakları yola franchising vererek devam etmeyi ve büyümeyi tercih ettiler.  Franchising sistemi ile büyümeye devam eden şirketin, İstanbul ve İzmir ağırlıklı olmak üzere Türkiye genelinde  200’ü aşkın merkezi bulunmaktadır. b-fit yalnızca kadınlara hizmet veriyor. Erkek olmayan tek şirket. Türkiye’nin yerli markası b-fit’in üye sayısı 100 bin kadın..Kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınlara daha fazla istihdam yaratmak amacı ile hizmet veren b-fit, şu ana kadar 200’den fazla kadın girişimciye bu alanda iş imkanı sağladı. Aynı  zamanda da birçok kişiye de bu sektörde kariyer yapma fırsatı sundu ve sunmaya da devam ediyor. 2012 yılında ise spor yaptırdıkları kadınların sayısını 150 bine çıkarmayı ve  75 Ton zayıflatmayı planlıyorlar. 


Editör: TE Bilişim