Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur Sporcuları Başarılarından Dolayı Kutladı.

Çiftlik Azatlı  kasabasında başarıları ile alkışlanan sporcular  kupalara uzandılar.  Azatlı belediye başkanı Durmuş Songur ile buluşan başarılı sporcular  aldıkları kupaları başkana sundular. Başkan Durmuş Songur  Azatlı’da sporcuların  farklı branşlarda erdikleri başarılardan gurur duyduklarını söyledi. Başkan Durmuş Songur şöyle dedi- Azatlı’da spor gençler arasında özel bir ilgi alanıdır. Çalışarak başarıya eren gençlerimiz ile her geçen gün sporda daha iyi noktaya yükseliyoruz.futbol gruplarında amatör grubu 4.ncü, 19 yaş grubu 3.ncü,17 yaş grubu 2.nci,16 yaş grubu 2.nci,15 yaş grubu İl birincisi,14 yaş gurubu il ikincisi olduk.. Voleybol gruplarında gençler il birincisi,yıldız il ikincisiyiz.Niğde genel voleybol turnuvası da Azatlı Belediye voleybol takım Çiftlik lisesi beden eğitimi öğretmeni Ramazan Yılmaz  antrenörlüğümün de gençler takımımız 1. yıldızlar takımızın 2. oldu. Alınan başarılar alkışa değerdir. Kasabamızda böylesi başarılı sporcuların çıkmasından gurur duyuyoruz. Gelecek yıllarda başarılamızın giderek daha farklı dallarda da artacağına inanıyorum. Belediye olarak spora olanaklarımız ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz.” Dedi.

 Çiftlik Çok Programlı Lisesi müdürü İhsan Yüksel ve Çiftlik Çok Programlı Lisesi Spor  öğretmeni Ramazan Yılmaz kupayı Belediye başkanı Durmuş Songur’a   sundular.

 Başarılı sporcularda sporun bireysel ve takım olarak her anlamda yararlı olduğuna inandıklarını belirterek amacımız Azatlı Kasabamızı spor ile sesini Niğde ili dışında da duyuracak başarılara ermek istiyoruz diye konuştular.



Editör: TE Bilişim