10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde her yıl geleneksel olarak Ankara da yapılan Kros yarışlarına Niğde’li sporcular umutlu gidiyorlar.

 

Atletizm il temsilcisi Ali Tunç yaptığı açıklamada “ Ankara da yapılan Atatürk’ü anma kros yarışlarına her yıl katılıyoruz, özellikle üniversiteli  bayanlar  ve  erkekler kategorisinde her yıl  ilk 3’e giriyoruz. Bu yılda Üniversiteli bayan ve erkeklerde ilk 3’e girmek için mücadele edeceğiz. Diğer kategorilerde de iddialıyız. Niğde de yapılan Cumhuriyet koşusunda ilk 4’e girenler, Niğde’yi temsilen yarışlara katılacaklar. Yarışlar 10 Kasım 2012 tarihinde cumartesi günü saat 9:30’da Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alanında koşulacak.  Yarışmalarda ilk 4’e girenlere Atletizm Federasyonu ve değişik kurumlar tarafından para ve çeşitli ödüller verilecek.

 

AVRASYA MARATONUNA DA KATILACAKLAR

11 Kasım 2012 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Uluslar arası Avrasya maratonuna da ilimizden Kadir KARA, Ramazan ERYİĞİT ve Nihat ÖZKAYMAK katılacak. 3 atletimizde 42.195 metrelik maraton yarışmasını koşacaklar. Veteran atletlerimizde kendi yaş kategorilerinde madalya arayacaklar.


Editör: TE Bilişim