10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Ankara’da düzenlenen yarışlarda Niğde Üniversitesi bayan ve erkek kros takımları ikincilik elde ettiler.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alanı'nda düzenlenen organizasyona 37 ilden toplam 800 sporcu katıldı. 4 bin metre Üniversiteli bayanlar yarışmasında Niğde Üniversitesini Hafize Ünaler, Rümeysa Arıcı, Esra Yeşilbel, Şeyda Nur Vural, Senem S. Çağlayan ve Hilal Yazgan temsil etti.

6 bin metre Üniversiteli erkekler yarışmasında ise Niğde Üniversitesi  adına Yavuz Ağralı, Mustafa Şahin, Eren Yıldız ve Halil İbrahim Arıcak yarıştı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Hüdaverdi Mamak ve Öğr. Gör. Ali Tunç yönetimindeki sporcu öğrenciler Üniversiteli bayanlar ve erkekler yarışmasında takım halinde 2. oldu.

Yarışlar sonunda dereceye girenlere 100 ile 400 lira arasında değişen para ödüllerinin yanı sıra Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan kupa, madalya ve eşofman hediye edildi.




Editör: TE Bilişim