Nisan Ayı Antrenör Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı        

 

Nisan ayı Antrenör Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda Spor Servisi ve Tüm Antrenörlerin Katılımıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Sayın Bülent ÖZGÜVEN başkanlığında yapıldı.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlama programı ön hazırlık çalışmaları hakkında görüşüldü.15-19 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak tüm sportif aktiviteler sayesinde ilimizde Gençlik Haftası spor şöleni havasında kutlanacak.

 

Koşabiliyorken Koş Projesi ve İl Spor Merkezleri çalışmaları kapsamında İl Müdürlüğümüzün temel hedefi Niğde’nin tüm halkına spor hizmeti sunularak halkımızın spor yapması ve sporun yaygınlaştırılması amacıyla çalışmaların hızlandırılması hakkında görüşüldü.

İl Müdürlüğümüz Voleybol Antrenörü Hüseyin CEYLAN Aksaray’da düzenlenen Genç Erkekler Gurup müsabakalarında göstermiş olduğu başarılardan dolayı Nisan ayının antrenörü seçildi. Antrenörümüze Teşekkür Belgesini ve Hediyesini Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN takdim etti.

 

Editör: TE Bilişim