Kış dönemi gençlik kampı 3.kafilesi Antalyaya gitti.  Gençlik ve spor bakanlığının öğrencilere sunmuş olduğu ara tatili sürprizi öğrencileri bi hayli mutlu ederken ilimiz öğrencileri seçilme hakkı kazanarak Antalya yolcusu oldu.

 

Gençlik ve spor bakanlığı tarafından 17-24 yaş aralığındaki gençlere yönelik başlatılan proje kapsamında, Antalya’nın kemer ilçesinde gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri sağlanıyor.

 

Gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerle kaynaştığı Antalya kampı öğrencilere

tatil yapma imkanı sağlarken, sosyal ve kültürel faaliyetlerle öğrencilerin kalbini fethederek   ilimiz öğrencilerini bi hayli heyecanlandırdı. Kış kampı 3.kafilesi öğrencileri Antalya da tatil havasını yaşarken, seçilen 4.grup öğrencilerimiz bu hafta sonu yola çıkmak için gün sayıyor.

 

Antalya 5 yıldızlı otelde 5 gün boyunca yapılan aktiviteler, kız ve erkek kış kampları olmak üzere futbol, basketbol, voleybol, badminton, okçuluk, tiyatro, portatif mini golf, tenis, masa tenisi, paintball gibi aktiviteler gençlere sunulmaktadır. Öğrenciler kış kampında   Antalya limanını, Antalya müzesini ve düden şelalesini gezme fırsatı bularak bir ili daha tanımanın güzelliklerini yerinde görme ve tarihiyle alakalı bilgi sahibi olma imkanı buldular.



Editör: TE Bilişim