Niğde’de Anneler Günü dolaysıyla Türkiye’nin Bir Çok ilinden Niğde’ye gelen Zumba Eğitmenleri tarafından  annelere verilen Zumba  dansı büyük ilgi gördü.

Niğde’de  Önceki gün Akşam saatlerinde  Tolunay Düğün salonunda  Düzenlenen Zumba  Etkinliğinde  Adana, Mersin, Tarsus, Kayser, ,İzmir  başta  olmak üzere  Türkiye’nin birçok ilinden gelen   eğitmenler  tarafından sunulan dans  gösterilerine gelen davetlilerde eşlik etti.

 Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi veren Zumba Eğitmeni Özlem Çakıcı , "Anneler Günü dolayısıyla bugün zumba yaptık. Zumba her yaştan insanın yapabileceği bir spordur. Gerek motivasyon gerekse sağlık için her yaştan insanın yapmasını tavsiye ediyorum. Çok eğlenceli, çok enerjisi yüksek ve aynı zamanda stresi inanılmaz derecede attıracak bir spordur." dedi.

Tolunay Balo Organizasyon Müdürü Demet Karakurt ‘  İşletme olarak bu tür etkinliklere  büyük önem verdiklerini  dile getirirken  Tolunay Düğün salonu ve  kır düğün salonumuzla birlikte  bundan sonrada  Niğde  halkına bu tür organizmanlar ile  Niğde  halkını buluşturacaklarını söyledi
 
Editör: TE Bilişim