Niğde Amatör Küme liginde 4. hafta 4 karşılaşma oynandı. 4 Müsabakadan berabere sonuçlanan olmadı.

 

Amatör Küme Liginde oynanan maçlarda Kızılca Belediye Spor Ulukışla Spor’u 8-0, Bor Belediye Spor Polis Meslek Yüksekokulu Spor’u 5-0, Yeni Niğde Spor Azatlı Spor’u 4-1, Yeni Kemerhisar Belediye Spor Yeşil Gölcük Belediye Spor’u 1-0 mağlup etmeyi başardılar.

 

Elmalı Spor’un dinlenerek geçirdiği 4. haftada oynanan maçlar sonunda 12 puan ve +15 averajla Bor Belediye Spor liderliğini sürdürdü. Lider Bor Belediye Spor’un en yakın takipçisi ise aynı puan ve averajla Kızılca Belediye Spor oldu. 

 

Amatör Ligde en çok galibiyet elde eden takımlar 4 maçla Bor Belediye Spor, Kızılca Belediye Spor, 3 Maçla Yeni Niğde Spor oldular. Polis Meslek Yüksekokulu 2, Yeni Kemerhisar Belediyespor ile Elmalı Spor futbol takımları 1’er galibiyet elde ettiler. Ligde Azatlı Spor, Ulukışla Spor, Yeni Gölcük Belediye Spor’un galibiyeti bulunmuyor.

 

Beraberliği bulunan takımlar ise Yeni Niğde Spor ile Yeni Kemerhisar Belediye Spor oldular. Diğer ekiplerin beraberlikleri yok. Bor Belediye Spor, Kızılca Belediyespor, Yeni Niğde Spor namağlup takım unvanlarını sürdürdüler. Azatlı Spor 4, Yeni Gölcük Belediye Spor, Ulukışla Spor 3, Elmalı Spor ve Yeni Kemerhisar Belediye Spor 2, Polis Meslek Yüksekokulu Spor’un ise 1 mağlubiyeti bulunuyor.

 

Amatör Ligde sezon başından bu yana oynanan maçlarda Yeni Niğde Spor 24, Bor Belediyespor 17, Kızılca Belediyespor 14, Elmalı Spor 7, Polis MYO Spor 5, Yeşil Gölcük Belediye 3, Yeni Kemerhisar Belediyespor ve Ulukışla Spor 2, Azatlı Spor 1 gol attılar.

 

En çok gol yiyen takımlar ise Yeşil Gölcük Belediyespor 18, Elmalı Spor 16, Ulukışla Spor 15, Azatlı Spor 10, Yeni Kemerhisar Belediyespor 7, Polis MYO Spor 6, Bor Belediye Spor 2, Yeni Niğde Spor 1 gol oldu.

 

Niğde Bölgesi Amatör Küme liginde lider Bor Belediye Spor’u aynı puan ve averajla Kızılca Belediyespor, 10 puanla Yeni Niğde Spor, 6 puanla Polis MYO Spor, 4 puanla Yeni Kemerhisar Belediyespor, 3 puanla Elmalı Spor izliyorlar. Azatlı Spor, Ulukışla Spor ve Yeşilgölcük Belediyespor takımlarının puanları bulunmuyor.

 

Editör: TE Bilişim