Türkiye Hentbol 1. Liginde mücadele eden 51 Niğdespor erteleme maçı için gittiği Adana’da, Ral Spor’a 28-23 yenildi.
Türkiye Hentbol 1. Liginde Mücadele eden Niğde Temsilcimiz 51 Niğdespor üst üste gittiği Adana deplasmanından puansız döndü.
Bir önceki hafta Lider Adana Çukobirlik ile yine Adana Serin Evler Spor Salonunda karşılaşmasından puansız dönen 51 Niğdespor geçtiğimiz Pazar günü aynı kaderi paylaşarak yine Adana takımı olan RAL spor’a iki puanı kaptırdı. 51 Niğdespor, sahaya mutlak galibiyet için çıkmıştı. 51 Niğdespor karşısında bütün varlıklarını ortaya koyan RAL Spor oyuncuları,  51 Niğdespor’un düşüncesini tersine çevirmeyi başardı. İki hafta üst üste Adana deplasmanına giden 51 Niğdespor Adana’da yaptığı her iki karşılaşmadan da puansın döndü ve iki haftada toplam 4 puanı Adana takımlarına kaptırmış oldu.
Ral Spor yenilgisinin ardından lige ara vermeden, önümüzdeki Pazar günüde, KKTC Beşparmak Spor’u kendi evinde ağırlayacak olan 51 Niğdespor’da bütün izinler durduruldu. Karşılaşmalar sonunda kendi illerine giden bazı 51 Niğdesporlu oyuncular maç gününden bir gün önce takıma katılarak antrenman yapıyorlardı. Kendi gittikleri illerde antrenman yaparak karşılaşmalara çıkan oyuncular için takımda uyumsuzluk problemi yaşandığını fark eden teknik ekip oyuncuların bu haftaki izinlerini iptal etti. Bütün oyuncular KKTC Beşparmak maçı öncesi Niğde’de günlük çift antrenman ile maça hazırlanacaklar. Takımın puan kaybetmesinin artık risk oluşturabileceğini belirten 51 Niğdespor Kulüp Başkanı İdris Turgut,“ Takım iki haftadır bir oyun problemi yaşıyor. Bu sıkıntının bir an önce halledilmesi için takımı bir arada tutmamız gerekiyordu. Bu nedenle bizde izinleri kaldırdık. Takım KKTC Beşparmak maçına kadar çift antrenman yaparak maça hazırlanacak. Bundan sonra puan kaybetme lüksümüz yok. “ dedi.
 
Editör: TE Bilişim