Hentbolde fırtına gibi esen 51 Niğdespor’dan Niğdelilere bayram müjdesi geldi. 51 Niğdespor, 2012-2013 sezonunda Süper Lig’de mücadele verecek .

 

Türkiye Hentbol Liglerinde iki yıl üst üste klasman atlayarak Süper Lig vizesi alan 51 Niğdespor, bu yıl Niğde’yi en üst seviyede temsil edecek. Süper Lig’de mücadele verecek olan 51 Niğdespor, aynı zamanda Niğde’nin ilk Süper Lig takımı oldu.

 

51 Niğdespor Kulübü Başkanı İdris Turgut, hentbolde iki yıl üst üste başarılı sonuçlar elde ettiklerini ve bu yıl da Süper Lig kapısını araladıklarını söyledi.

 

Turgut, iki yıl içinde düzenli ve programlı çalışmalar neticesinde önce A Klasman Grubu’na ardından da Süper Lig’e çıkmayı başardıklarını ifade ederek, “İmkanlarımızı en iyi şekilde değerlendirerek, Niğde halkına Süper Lig sözü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

DESTEK BEKLİYORUZ


Niğde’nin ilk Süper Lig takımı olan 51 Niğdespor’a tüm Niğdelilerden destek beklediklerini ifade eden Turgut, “Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Bundan sonraki süreçte takımımıza şehrimizin daha çok sahip çıkmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

KAVAKLIOĞLU’NDAN DESTEK SÖZÜ

 


AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Harun Turhan ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç aldıklarını bildiren Turgut, “Kendileri takıma sonuna kadar destek olacaklarını açıkladılar. Biz kimseyi kenara koymadan herkesle görüşmelerimize devam edeceğiz. Sponsor görüşmelerimizden olumlu sonuç alacağımızı umuyoruz. Niğde’nin kamu kurum ve kuruluşlarının da takıma destek olacağını umuyoruz. Bizim görüşme yapmadığımız kurum ve kişiler de doğrudan kulübü arayıp karşılıklı alınganlık göstermeden destek olabilirler. Niğde tarihinde ilk defa bir Süper Lig takımını bütün Niğdelilerle birlikte yönetme istiyoruz. Bu vesileyle Niğdeli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

51 NİĞDESPOR’UN RAKİPLERİ

 

Bu arada Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde 2012-2013 sezonu 22 Eylül’de başlayacak. 12 Takımlı Süper Lig’de şu takımlar mücadele edecek.

 


“51 Niğdespor, Beşiktaş, Trabzonspor, Ankara Büyükşehir Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Çankaya Belediyespor, Milli Piyango, Ankara İl Özel İdaresi, Mersin Yenişehir, Bursa Nilüfer, Yeditepe Üniversitesi, Kıbrıs Beşparmak.”

 









Editör: TE Bilişim