KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen UNİKOP Spor Oyunları sona erdi. Birliğe üye üniversitelerin bulunduğu Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerinde gerçekleştirilen oyunlarda voleybol turnuvası Niğde Üniversitesinde yapıldı.

11-13 Kasım 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya Selçuk Üniversitesi, Niğde Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi takımları katıldı.

Üniversite Sporları Federasyonu yarışma talimatı hükümlerinin uygulandığı müsabakalar sonucunda Aksaray Üniversitesi 1’inci, Selçuk Üniversitesi 2’nci, Niğde Üniversitesi 3’üncü oldu.

Turnuvanın ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. 3. olan Niğde Üniversitesi takımına kupa ve madalyaları Niğde Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Emin Özkan tarafından, 1. olan Aksaray Üniversitesi takımına ise Beden eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi doç. Dr. Serkan İbiş tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim