Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde bu yıl 21’incisi düzenlenen “Geleneksel Spor Şenlikleri” sona erdi.  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 16 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında futbol, basketbol, voleybol, halı saha futbol, masa tenisi ve satranç olmak üzere 6 ayrı branşta düzenlenen şenlikler oldukça keyifli müsabakalara sahne oldu.

Merkez Yerleşke Stadyumu, BESYO Spor Salonu, Merkez Yerleşke Halı Saha Tesisleri, Mühendislik Fakültesi Salonu ve Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi Çok Amaçlı Salonlarında gerçekleştirilen karşılaşmalarda öğrenciler ve personeller takım halinde veya bireysel olarak mücadele etti. Dereceye giren takımlara ve ferdi sporculara ödülleri, final maçlarının ardından düzenlenen törenler ile verildi.  Şenliklerde dereceye giren sporcular ve takımlar şu şekildedir:

VOLEYBOL ERKEK ÖĞRENCİ: Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Bor Meslek Yüksekokulu,
BAYAN ÖĞRENCİ, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi,
PERSONEL: Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Fen - Edebiyat Fakültesi, Bor Meslek Yüksekokulu,
BASKETBOL ERKEK ÖĞRENCİ: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu,  Eğitim Fakültesi,                    Mimarlık Fakültesi,
HALI SAHA FUTBOL ERKEK ÖĞRENCİ: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu. FUTBOL  ÖĞRENCİ:  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Mühendislik Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 
PERSONEL: Mimarlık Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 
MASA TENİSİ Erkek Öğrenci Ataiar Mazenov (Tar. Bil. ve Tek. Fak.), Doğan Susuz  (Mühendislik Fakültesi), Hamit Can Şimşek (Mühendislik Fakültesi) BAYAN ÖĞRENCİ:   Kübra Yerlikaya (Mühendislik Fakültesi),
PERSONEL: Muhammet Bayraktar (Tar. Bil. ve Tek. Fak.), Dr. Öğr. Üyesi Kürşat Yalçın (Mühendislik Fakültesi), Arş. Gör. Hasan Taştan  (Mühendislik Fakültesi),Satranç Öğrenci, Emre Çelik (Mühendislik Fakültesi), Olcay Avan (Fen-Edebiyat Fakültesi), Bayram Aslan (Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi)
 
 
Editör: TE Bilişim