19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında 20-22 Mayıs 2013 tarihleri arasında 16-26 yaş arası Kort Tenisi Turnuvası düzenlendi.

 

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü İbrahim GÜÇLÜ Tenis turnuvasının ilk defa yapılmasına rağmen ilginin yoğun olduğunu, müsabakaların şenlik havasında geçtiğini ifade ederken tenis turnuvanın bundan böyle her yıl yapacaklarını belirterek  katılımcılara teşekkür etti.

 

Turnuvada dereceye giren sporcuların ödüllerini spor şube müdürü Gafur EMLEK taktim etti. Katılımcılarda  turnuvayı düzenleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

 

Dereceye giren sporcular

 

1.Mehmet Yiğit HALKDEMİR

2.Umut ÖZER 

3.Uğur KAPLAN


AYAK TENİSİ TURNUVASI YAPILDI

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolayısıyla Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Liselerarası Ayak Tenisi turnuvası düzenlendi.

 

 Futbol Antrenörü Yılmaz GÖŞELİ  yaptığı açıklama da  ; Turnuvaya 8 lise Okulu öğrencilerinden toplam 46 sporcu katılmıştır. Turnuva finalinde Yavuz Sultan Selim Lisesi ile İmam Hatip Lisesi karşılaştı. Karşılaşmayı Yavuz Sultan Selim Lisesi 2-1 kazanarak şampiyon olmayı başardı.” dedi.

 

 Turnuvaya katılan tüm okullara ve sporcularına teşekkür eden Göşeli bu tür turnuvaları önümüzdeki yıllarda da yapmayı planladıklarını söyledi.




 

 

           

 

Editör: TE Bilişim