Vatan Partisi Eski İl Başkanı Z.Cem Yıldırım yaptığı basın açıklamasında;

Değerli eşimin bir süredir devam eden ciddi rahatsızlığı nedeniyle, 2 Nisan Cumartesi günü yapılan Vatan Partisi Niğde İl Kongresinde yönetim kuruluna aday olmadım. Bugünden itibaren de eşimin eski sağlığına kavuşuncaya kadar yanında bulunacağım, kendisine destek olacağım.

Kongrede üyelerimizin oylarıyla ve oybirliğiyle il başkanlığına seçilen, Sayın Mehmet Emin Akyüz ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.

2011 Ağustos’undan bugüne il yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm parti üyelerimize, parti çalışmalarına destek olan, katkı sunan ve yardımcı olan dostlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Niğde’de çok zor şartlarda ve kısıtlı imkânlarla görev yapmakta olan, fedakâr, samimi, yardımsever ve alçakgönüllü Niğde Basınına ve gazete çalışanlarına da teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Güneydoğu’da iç güvenlik  harekâtında da görev yapmış vazife malulü emekli bir astsubay olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin 24 Temmuz 2015’ten bu yana ABD’nin kara gücüm dediği bölücü terör örgütü PKK’ya karşı verdiği başarılı mücadelenin her zaman yanında olduğumu bildiriyor, vatanımızın bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.
Türk’süz, Atatürk’süz, bölücü “Yeni Anayasa” çalışmalarına geçit vermemek, üretim ekonomisiyle Türk çiftçisinin, işçisinin ve milli sanayicimizin ayağa kalkması ve gençlerimizin, kadınlarımızın insanlık dışı uygulamalara maruz kalmaması için sağ sol ayrımı yapmadan Türkiye Cephesinin kurulmasının bugünün en öncelikli görev olduğunu düşünüyorum.

Ülkemizin bağımsızlığı, Cumhuriyetimizin milleti ve devletiyle bölünmez birliği ve toprak bütünlüğümüz için bir araya gelmek en temel ihtiyacımızdır.

Üyesi bulunduğum Vatan Partisi bu cephenin ve birliğin her zaman önünde ve merkezinde olmuş, bundan sonra da bu görevi kararlılıkla yerine getirmeye devam edecekti” dedi. 


Editör: TE Bilişim