İşçi Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım, bazı bakan çocukları, bürokrat ve iş adamlarına yönelik operasyonu yorumlayan bir açıklama yaptı.

 

Z.Cem Yıldırım açıklamasında ;

 

Dört gündür ülkemiz rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarıyla çalkalanmaktadır. Milletimizin öz kaynakları, malvarlıkları yağmalanmaktadır. Suçlular iktidar koltuklarında oturmaya devam etmektedir.

 

Basına yansıyan ve ortada gözükenler buzdağının görünen ucudur.

 

11 yıllık AKP iktidarı döneminde halkın alın teri çalınmış, kamu kaynakları hortumlanmış, milli varlıklarımız uluslar arası tekellere ve onların yerli işbirlikçilerine peşkeş çekilmiş, milli ekonomimiz yıkılmıştır.

 

İsviçre bankalarında açılan milyarlarca dolarlık gizli hesaplar, Deniz Feneri soygunları, özelleştirme adı altında yağmalanan kamu varlıkları sıradadır. Olay ortaklık içi bir kriz olmayıp Mafya Gladyo Tarikat rejiminin krizidir.

 

Hükümet “Açılım” adı altında yanlarına aldıkları Abdullah Öcalan’la birlikte ABD hesabına Türkiye’mizi bölme ve cumhuriyetimizi yıkma görevini yürütmektedir.

 

Türk Milleti Atatürk’te birleşmektedir. 19 Mayıs 2012’de İstanbul’da başlayan, Haziran’daki Gezi direnişinde ayaklanmaya dönüşen ve 10 Kasım’da Aslanlı Yol’a çıkan Milletimiz birleşmekte, iktidar dağılmaktadır. Bölenler bölünmekte yıkanlar yıkılmaktadır.

 

Manşetlere çıkan konuşma, görüntü ve eldeki delillerle ortaya çıkan gerçek şunu ortaya koymaktadır; kirli ilişkileri temelden ve en güçlü bir şekilde ancak milletimiz temizleyecektir. Bugüne kadar yaşananlar öncü sarsıntılardır ve AKP iktidarının yıkımı başlamıştır.

 

Milletimizin alın terinden çalınan, ayakkabı kutularına konan her kuruşun hesabı mutlaka sorulacaktır. Milletimizden çalınan her kuruş yeniden milletimizin kasasına konacaktır.

 

Türkiye artık yolsuzluğun, yobazlığın, tarikatların iktidarını istemiyor. Ülkemizin parçalanmasını öngören projelerde görevli eş başkanların iktidarını da, istemiyor. Vatandaş kendisine hakaret edilmesini, aşağılanmayı, kötü muameleyi, etnik ve mezhepsel bölünmeleri, sömürü düzeninde güvencesiz yarı aç yarı tok yaşamayı istemiyor.

 

Milletimiz bütün bu sorunların mimarı AKP Hükümetinin derhal istifasını istiyor. 

 

Düzen içi çözümler bugüne dek cumhuriyetimizin yıkımını getirmiştir. Düzen içi çözümlerin artık sonuna gelinmiştir.

 

Türkiye’nin tek çıkışı Atatürk’ün Milli Meclisi ve Milli Hükümetini kurmaktır. Aslanlı Yol’da birleşen ve iktidar yürüyüşüne başlayan Türk Milleti çok yakında Milli Meclisi ve Milli Hükümeti kuracaktır.

 

İşçi Partisi görev başındadır. Ülkemizde ve dünyada milletimizin haklarını savunmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in Avrupa’yı dize getirerek kazandığı “soykırım” yalanına karşı zafer bunun son örneğidir.

 

Görev herkesindir!

 

Tüm vatansever Niğdelileri İşçi Partisine üye olmaya, iktidar yürüyüşüne katılmaya davet ediyoruz."dedi. 

 

Editör: TE Bilişim