Bor'a bağlı Bahçeli Kasabası Ak Parti Belediye Başkan adayı Zafer Tokgöz'den gövde gösterisi. Bu yıl ikinci kez Belediye Başkanlığı için aday olan Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz büyük bir coşkuyla birlikte adaylığını açıkladı ve adeta gövde gösterisinde bulundu. 

Haber: Muharrem Temel


Cumartesi günü gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında Bahçeli halkının da büyük katılımıyla Zafer Tokgöz yeniden adaylığını açıkladı. Aday tanıtım toplantısına Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı adayı Sıtkı Erat, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Bor TSO odası Başkanı Nurettin Eriç, çok sayıda davetli ve Bahçeli halkı katıldı. Açılış konuşmasını ilk olarak Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz yaparak önemli bilgiler verdi. Tokgöz yaptığı açıklama da; "Öncelikle hepinize hoşgeldiniz diyorum. Biz bundan beş yıl önce sizlere söz verdik. Bu sözleri gerçekleştirmek için elimizden geleni yaptık. Sizin önünüzde sayın vekillerimize teşekkür ediyorum. Biz Bahçeliye geldiğimizde elle tutulacak hiç birşey yoktu. Ama bana inandınız, bana güvendiniz bu hizmete beni layık görerek Bahçeli'nin gelişmesinde yardımcı oldunuz. Beş yıl önce sizin başınızı öne eğdirmeyeceğiz, kasabamızın kalkınması için elimizden geleni yapacağımızı söylemiştik. Burası 1954 yılında kasaba olmuş ve 1954 yılından beri musluklarımızdan her ne kadar da temiz olmasına rağmen eski borularla taşınıyordu. Burdan müjdesini vermek istiyorum. Bahar aylarında bütün içme suyu şebekesini değişerek daha sağlıklı bir su musluklarınıza gelecek. Bir çok hizmetimizi bazıları görmek istemedi hala da görmek istemiyor. Yaklaşık 5 yıl önce otobüs fiyatlarında indirime gittik ve indirim yaptığımız fiyattan da hala halkımız yararlanıyor. Kısmet olurda yeniden seçilirsek yeni bir otobüs daha alarak hizmetinize sunacağız. Biz buraya hizmet için geldik ve hizmet sunmaya çalışıyoruz. Gelin bu hizmetlerimizi tamamlayalım. Bu kasabalı olan herkes parti gözetmeksizin hizmete oy versinler. Kasabamıza en iyi hizmeti de vermiş olurlar. Size buraya geldiğiniz için çok teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı.


Açılışta söz alan bir diğer isim olan Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise; "Bahçeli Kasabası Niğde'nin en güzel beldelerinden bir tanesi. Bugüne kadar parti olarak her alanda hizmet için sizlerle olduk. Hep hizmet yaptık yapmayada devam edeceğiz. Zafer Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızda söyledi bu yaz su projesinin ihalesi yapılacak. Bugün seçim merkezimizi açarak Zafer Başkanımızı tanıtıyoruz. Ben Zafer Başkanımızı sizlere emanet ediyorum. Siz yine destekte bulunursanız sürekli hizmetler devam edecek.

Sizin vereceğiniz oy sadece Zafer Başkanımıza değil, Türkiye'nin geleceğine de yararı olacak. Hedefimiz 2023 dedikçe bazı oyunlar oynanmaya çalışılıyor bunu da siz bozacaksınız. Sözümü çok uzatmayarak buraya teşrif edip bizi şereflendirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim" dedi.


Programın tamamlanmasının ardından Bahçeli Halkı Zafer Tokgöz seçimi kazanmışcasına sevindi.










Editör: TE Bilişim