MHP Milletvekili Aday Adayı Yusuf Aydın, Belediye Başkanları, Çamardı İlçesi esnafı ile partisinin delegelerini ziyaret edip fikir alışverişinde bulundu.
 
 Aydın; Burç ve Bademdere Belde Belediyelerini, Çamardı pazar esnafını ziyaret ederek siyasi çalışmalarını sürdürdü.
 
Doğduğu kente siyasetçi kimliği ile dönmenin verdiği sorumluluğun onuru ile hareket ettiğini belirten Yusuf Aydın, "Güzel kentimizin, güzel insanlarıyla omuz omuza siyaset yapmanın gururu içindeyim. Niğde'ye hizmet etmek için siyaset yapmak bir ayrıcalık olduğu kadar aynı zamanda ciddi bir sorumluluktur, benim için onurdur. Ben, bu öncelikler doğrultusunda, kentime ve insanımıza hizmet etmeyi arzuluyorum" dedi.
 
             Çamardı ilçesinde parti teşkilatı ve delegeleriyle düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen, Makina Yüksek Mühendisi MHP Milletvekili Aday Adayı  Yusuf Aydın; "Dünyanın farklı bölgelerinde edinmiş olduğun tecrübelerim ve hayat görüşüm ile Niğde'nin sorunlarına çare aramak, derman bulmak ve ülkemizin geçirdiği zor dönemlerde dimdik ayakta duran, Türkiye’nin en köklü partisi Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili aday adayı oldum. Şimdi enerjimi, kentim için, partili partisiz tüm vatandaşlarımız için harcamak istiyorum. Eğer kısmet olur milletvekili seçilirsem, çok farklı bir vekil profili çizeceğimi halkımız yakından görecek. Niğde'yi, çok ileri noktalara taşıyacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.


Editör: TE Bilişim