MHP Niğde Milletvekili Adayı Adayı Servet Yüksel, seçim çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Halkın Adamı Servet Yüksel, Ulukışla, Altunhisar, Çamardı ilçelerini ziyaret ederek, burada halkla kucaklaştı.

Her gittiği yerde yoğun ilgi ile karşılaşan MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Yüksel, Ulukışla ziyaretine ilk olarak Şahit Aileleri Derneği ziyaret ederek Şehit Babası Ramazan Gündüz'ün elini öperek başladı.  Servet Yüksel daha sonra çarşıda esnafları ziyaret ederek neden milletvekili aday adayı olduğunu ve  yapacağı projelerini anlattı. Kahvede vatandaşlarla buluşan Servet Yüksel, vatandaşların okey oynama isteğini de kırmayarak, bir süre vatandaşlarla okey oynadı.

 

Servet Yüksel, Ulukışla ziyaretinin ardından Altunhisar İlçesine geçti. Yüksel burada, MHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yaltı ile  İl Genel Meclis Üyesi  Vedat Kirazcı'yı ziyaret etti.

Altunhisar, ziyaretinin ardından Servet Yüksel Çamardı İlçesinde de temaslarda da bulundu.  

Doğal hali ile vatandaşlar tarafından ilgi odağı olan Yüksel, " Ben bu topraklarda doğdum, bu toprakların çocuğuyum. Halkımıza içlerinden biri olarak onların bir evladı olarak onlar gibi olarak hizmet etmek için yola çıktım. İnsanlar durup dururken bize Halkın adamı dedi. Ben de o cümleye Hak'kın Aşığını ekledim. " Halkın Adamı, Hak'kın Aşığı", ben bu sloganla yola çıktım. Takdir halkımızın. Şu belirtmek isterim ki, vatandaşlarımızın kendisine en yakın insanları değerlendireceklerdi. Ben bu güne kadar bana destek olan, ve bundan sonrada desteğini esirgemeyecek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.  







Editör: TE Bilişim