30 Mart 2014 yerel seçimlerinin sonuçları, ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Yapılan seçimlerde halkımızın iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Millet sandıkta konuşmuştur. Milletimizin takdiri başımızın tacıdır. Demokrasilerde milletin iradesinin üzerine söylenecek söz yoktur. 


Seçim çalışmalarım boyunca olağanüstü bir çaba gösterip büyük fedakarlıklar yapan ve desteğini esirgemeyen tüm Bor'lu hemşehrilerime, varlıklarıyla bizlere güç veren partili partisiz bütün değerli dostlarıma, bize oy veren vermeyen tüm hemşehrilerime, gönüldaşlarımıza ve tabi ki Alperenlere şahsım ve partim adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. 


Seçim süreci boyunca BOR'da adım atmadığımız mahalle ve köy kalmadı. Ev ev kapı kapı gezdik ve gittiğimiz her yerde önce partimizi sonra kendimizi anlattık, vatandaşlarımızı dinledik. Vatandaşlarımız bizi sevdi takdir etti. Ancak ne yazık ki yaptığımız çalışmalar sandıkta karşılık bulmadı. Mücadele bizden muvaffakiyet Allah'tandır, biz vazifemizi yapar, Allah'ın vazifesine karışmayız dedik.


Büyük birlik Partisine namusunu güvenen vatandaş 21 yıldır oyunu güvenmiyor. Gönlümüz rahat. Huzur-u Mahşerde Allah-û Teâlâ neden Belediye Başkanı olmadın demeyecek. Derse de oy istedik ama yalan söylemediğimiz için vermediler deriz. Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali belki ateşi söndüremedim ama tarafımı belli ettim HAK yolunda HAK'tan taraf oldum olmaya da devam edeceğim.


30 Mart Mahalli İdareler seçimleri bize bir gerçeği ögretti. Millet hizmet edene değil, Allah(c.c.) rızası için çalışana değil, her seçim bir sanal entrika üretip toplumu ayrıştırıp, kamplaştıran, 5 yıldır Muhsin Başkanın katillerini bulmayan ve bir tutuklu, olayla ilgili şüpheli dahi bulumayan, devlet imkanlarının da kullanıldığı suikasti aydınlatamayan partiye oy verdi.


Ebedi Şehit Liderimin dediği gibi: "Bu ülkede dürüst olmak başa belâ, ama o belâ da başımızın tacı."

Biz haklıyız ve "Haksız bir davada zirve olmaktansa, haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim'' diyen Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinden başı dik, alnı açık yolumuza devam edeceğiz.


Seçim sonuçlarının Bor’a hayırlı olmasını temenni ediyor; seçilen belediye başkanına da başarılar diliyorum. Biz yolumuza devam edeceğiz. Yarın tekrar seçim varmış gibi teşkilatımıza ve davamıza sahip çıkacağız. İri olduğumuzu, diri olduğumuzu dostumuza ve düşmanımıza göstereceğiz. Tarafımız bellidir ne olursa olsun biz Hakkı söyleyecek Hakkı tutacağız. Bu yolda ölürsek de Hakkı söyleteceğiz !


Bizler davası Türk - İslam Davası olan, Türkiye'de düşmanının bile arkasından rahmet okuduğu, İ'lay-ı Kelimetullah İçin Nizam-ı Alem Davasının Lideri Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun bıraktığı yolda, aynı hedeflere doğru ilerliyoruz. Ve bir ayette bizlere o büyük müjdeyi veriyor;

"Günün birinde bütün insanları, kendi önderleriyle birlikte çağırırız." İsra 17/71

BOR da bu iş bitti diyenlere, yanıldıklarını göstereceğiz. Bizler yenildik belki ama kaybeden olmadık. Mücadelemiz bitti sananlar yanılıyorlar. Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük; bir başka bahar için sadece yaprak döktük. Milletin gönlünde yer bulduk, taht kurduk ve BOR halkı inanıyorum ki bizi sevdi, takdir etti. Milletimizin, bize inanan, gönül verip güvenenlerin ve camiamızın başını önüne eğdirmedik. Bir sonraki yerel seçimlerde tekrar görüşmek üzere, hepinizi Allah'a emanet ediyor saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.


Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi ve mağfireti hepimizin üzerine olsun.





Editör: TE Bilişim