Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin ile birlikte Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret; Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ın üniversitede göreve başlamasının yıl dönümünde gerçekleştirildi. Prof. Dr. Yekta Saraç’a üniversitede bir yıldır yapılan çalışma ve projelerle ilgili bilgilendirme yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca, gerçekleştirmek istediği projelerle ilgili taleplerini ileterek, Prof. Dr. Yekta Saraç’ın önerilerini aldı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin akademik gelişim ve başarıları hakkında detaylı bilgilerin verildiği ziyarette ayrıca Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından Prof. Dr. Yekta Saraç’a, üniversitemizde yeni açılan fakülte, bölüm ve programlar hakkında bilgiler verilerek yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitenin başarılarını artırarak daha iyi yerlere gelebilmesi noktasında her türlü desteği vereceklerini belirten Prof. Dr. Saraç, üniversitede yapılan çalışmalardan dolayı Rektör Kar’ı tebrik ederek başarılar diledi.

Rektör Kar ise, üniversitenin başarılı çalışmalar ve projeler üretmesi için ellerindeki tüm imkânları kullanacaklarını belirterek, göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı Prof. Dr. Saraç’a teşekkürlerini sundu.
 
 
Editör: TE Bilişim