Vatan Partisi Niğde İl Başkanı Z. Cem Yıldırım seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yıldırım; Vatan Partisi Niğde İl Başkanlığı olarak, milletvekili adaylarımız Avukat Şemail Kahraman, Avukat Ferhat Bakıral ve Yönetim Kurulu Üyemiz Emin Akyüz ile birlikte Niğde Barosu Yönetim Kurulu ve üyelerini dün Baro Lokalinde ziyaret ettik.

Baro lokalinde bizleri karşılayan, misafir eden ve sıcak bir ortamda karşılıklı görüş alışverişine imkân veren Niğde Baro Başkanımız Sayın Hüseyin Demirbilek başta olmak üzere, baro yönetimine ve baromuzun değerli üyelerine en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Görüşmelerimizde, Türkiye’mizin bugün karşı karşıya bulunduğu “Açılım” adı altında bölünme ve ekonomik kriz tehlikesini, partimizin bugüne kadar yaptığı çalışmaları, Milli Hükümet Programımızın içeriğini, milli hükümetin merkezinde olduğumuz takdirde yapacağımız faaliyetleri anlattık.   

Ülkemizin bağımsızlığı, Atatürk Devrimleri, Cumhuriyet değerlerimiz, toprak bütünlüğümüz ve ekonomik sorunlar konusunda aynı görüşlere sahip olduğumuzu memnuniyetle tespit ettik.

Baro başkanımıza Milli Hükümet Programı ve 2015 Seçim Bildirgemizi takdim etmemizin sonrasında toplantı soru ve cevap bölümüyle sona erdi.”dedi. 

Editör: TE Bilişim