Ziyaretlere; Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, İl Başkanı Mahmut Peşin, Belediye Başkanı Rifat Özkan ve Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir eşlik etti.

Hamza Yerlikaya AK Parti İl Teşkilatını ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi. Önemli açıklamalarda bulunan Yerlikaya, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu belirterek Emrah Özdemir’e Niğde’de güçlü bir destek istedi. Özdemir’in genç, dinamik, teşkilatçı olduğunu, halkın dilinden anlayan, dev projelerle Niğde’ye büyük ufuk kazandıracağını belirtti.

Yerlikaya konuşmasında; Güzel günler olacak. Bizim icraatlarımızı milletimiz biliyor. Biz gönül belediyeciliğine talibiz. Siz bize omuz vereceksiniz, bizler de bütün sorunları çözeceğiz ve taleplerinizi yerine getireceğiz. Milletimizin üzerinde mandacılık yapmak isteyenlere, kilit vurmak isteyenlere karşı dik duruşumuzla bu esareti hep birlikte kıracağız. Aklımızı kiraya vermeyeceğiz, kendimiz düşüneceğiz ve yönümüzü devletimizi idare eden Recep Tayyip Erdoğan'a dönüp, yolumuza devam edeceğiz. Fitnelere kulak vermeyeceğiz hatta zillet ittifakının da bu milleti zillete düşürmesine izin vermeyeceğiz. Biz yıllardır çözülemeyen asırlık problemleri çözmüş bir iktidarız. Dolayısıyla asla fitnelere kulak vermeyin. Güzel günler olacak. Bizim icraatlarımızı milletimiz biliyor. Biz gönül belediyeciliğine talibiz. Siz bize omuz vereceksiniz, bizler de bütün sorunları çözeceğiz ve taleplerinizi yerine getireceğiz."  Dedi.
Daha sonra Gençlik Spor Merkezi, Tügva, Kadem ziyaretleri yaparak, esnafla sohbet etti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya KADEM, TUGVA’yı Ömer Halisdemir Üniversitesi Kız ve Öğrenci yurtlarını ziyaret sonrası esnafla çay içerek Niğde’de ayrıldı.
 
 
Editör: TE Bilişim