Ak Parti Niğde Teşkilatı ‘Yeni Türkiye Yolunda’ konulu konferans düzenledi.

 

Konferansı Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Genel Sosyoloji ve Metodoliji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Abdullah Topçuoğlu verdi.

 

Niğde Kültür Merkezinde 19.00’da başlayan ‘Yeni Türkiye Yolunda’ konferansına; Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Kadın ve Gençlik Kolu başkanları, ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte çok sayıda Ak Partili katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Emrah Özdemir; ‘’2002 yılında Türkiye, Ak Parti iktidarıyla tanıştığında  7-8 yaşında olan çocuklar bugün 20 yaşına geldi ve başka bir hükümet görmediler. 2002 yılından önceki Türkiye’yi hiç bilmiyorlar. Türkiye’de bu dönemde çok şeyler değişti, güçlendi, büyüdü.  Bugün inşallah bu konuda hocamızın yüksek bilgilerinden istifade edeceğiz.  Katılan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; ‘’Teşkilatımıza böyle bir konferansı tertip etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. 7 Haziran  seçimleri hem ülkemiz, hem bölgemiz, hem de Ak Parti açısından bir dönüm noktası. Bunu bütün yazarlar ortak kanaat olarak açıklıyorlar. Bugün bu konferansta alacağımız bilgileri Niğde’de yaşayan tüm insanlara duyurmamız gerekiyor.’’ dedi

 

Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Genel Sosyoloji ve Metodoliji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Abdullah Topçuoğlu ‘’Yeni Türkiye Yolunda’’ konferansını vermek üzere kürsüye geldi.

 

Topçuoğlu yaptığı konuşmada, Yeni Türkiye’nin inşasına ihtiyaç olduğunu, dünyanın değişen şartlarının çok iyi okunması gerektiğini ifade ederken, ülkenin 2002 yılından önceki döneminin çok iyi analiz edildiği takdirde geleceğinin daha iyi olacağını, söyledi. Osmanlı döneminden başlayarak günümüze kadar gelen süreci ayrıntılı ve bam teline dokunan cümlelerle anlattı.

Rothschild ailesinin dünya ekonomisine, sistemlere, ülkelerin yönetimine nasıl hükmettiğini, dünya üzerinde hangi şirketlere ait olduğunu ve bunları nasıl yönettiğini anlattığı konferansta, 2002 yılından sonra Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların bir bir bozulmaya başladığından bahsetti.

 

Ülkemizin 1960 ila 2000 yılları arasında yaklaşık 2 trilyon dolar IMF ‘ye ödenen faiz borçları nedeniyle 2000’li yıllara kadar hep ekonomik sıkıntılar çektiğini , 2. Dünya savaşına girmediğimiz halde bu nedenle hep sıkıntılar çektiğini, geçmişte halka rağmen üretilen sosyal , siyasal ve ekonomik politikalar nedeniyle halkın ağır bir travma geçirdiğini, ancak bu travmanın etkisinden kurtulan halkımızın artık bu ülkeyi yeniden bu millete yakışır hale getirmesi gerektiğini, işte Yeni Türkiye’nin bu olduğunu ifade etti.

 

‘’Ülkemiz artık bu büyük oyunların farkına vardı ve kafasını kaldırdı. Bu oyunlara dur dedi. Türkiye’nin bu hamlesini gören  şer odaklar ülke üzerinde sayısız oyun sergiledi’’ dedi





Editör: TE Bilişim