Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Yeni dönem projelerini hayata geçirmek için adımlarını atmaya başladık. Önümüzdeki günlerde projelerimizi somut hale getirerek somutlaştırılan projelerin de ihalesini yaparak Niğde'mize bu hizmetleri en iyi şekilde vermeye devam edeceğiz" dedi.



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici, Rıfat Özkan, Mustafa Yiğit ve Belediye birim müdürleri ile Niğde genelinde yapılan çalışmaları inceleyerek başlatılması gereken çalışmalar için de talimatlarda bulundu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve ekibi Kayardı Bağları rekreasyon alanı ve Kayardı yürüyüş yolu ve yol düzenlemesi, Aşağı Kayabaşı Mahallesi Sabancı Kız Yurdu Karşısında Park yapımı, Selçuk Mahallesi, Özbelde Mahallesi Kapalı Pazar alanı yapımı, Kültür Merkezi yapımı, Niğde Evleri Melle Parkı Kafeterya çay bahçesi yapımı, mesire alanı düzenleme çalışmaları gibi projelerin yapılacağı alanları gezerek incelemelerde bulundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan aynı zamanda Kent Meydanı projesinin yanı sıra İlhanlı Mahallesi ve Efendibey Mahallesi Suat Baykal Caddesinde yapımı devam eden kaldırım ve refüj düzenleme çalışmalarını da inceledi.

Niğde'miz daha güzel bir şehir olma yolunda

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak arazide Başkan Yardımcılarımız ve teknik müdürlerimizle beraber gezi düzenledik. Belediye çalışmalarını yerinde görme imkanı elde ettik. Yeni dönem projelerini hayata geçirmek için adımlarını atmaya başladık. Önümüzdeki günlerde projelerimizi somut hale getirerek somutlaştırılan projelerin de ihalesini yaparak Niğde'mize bu hizmetleri en iyi şekilde vermeye devam edeceğiz. Gayet güzel verimli bir gezi oldu. Önümüzdeki günlerde Niğde'miz daha güzel ve şirin bir şehir olma noktasında her geçen gün mesafe kat etmeye devam edecek. Park Bahçelerimizin çalışmalarını, orta refüj, kaldırım çalışmalarımızı, gül dikim çalışmalarımızı farklı mahallelerimizde tesis yapılması ile ilgili çalışmalarımızı incelemelerde bulunduk. Diğer yandan Kent Ormanımızda incelemelerde bulunduk. Kent Ormanı Pazartesi gününden sonra Niğde Belediyesi bünyesine tamamen geçmiş olacak. Bundan sonra işletmesini, çalıştırılmasını Niğde Belediyesi olarak yapacağız" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapılan ve yapılacak çalışmalarının alanlarını gezerken aynı zamanda vatandaşlarla ve çocuklarla da sohbet etti.

 

Editör: TE Bilişim