Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı Aşağı Kayabaşı Mahallesi Özbelde mevkiinde yüzlerce kişi destek sloganlarıyla karşıladı.



Özbelde mevkiinde mahalle sakinlerine seslenen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı Murtaza köylüleri de yalnız bırakmadı. 5 yılda yapılan hizmetlerin ortada olduğunu belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu, asfalt ve kaldırım taşlarımızın 5 yılda bize yaklaşık maliyeti 60 milyonu buldu. Alt yapıdan başladığımız hizmet atağımıza üst yapıyla devam ettik.  Bir çok alanda hizmet ürettik" dedi.

'Şu melek girmezi şehir merkezinden kaldır başka bir şey istemiyoruz' diyorlardı.

destek sloganları ve alkışlarla sık sık sözleri kesilen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "2009 yılında çarşıda esnaf geziyoruz. Esnaf dükkânında karşılaştığımız vatandaşlarımız da, ev toplantılarında karşılaştığımız vatandaşlarımız da esnafımız da biz diyor ki; 'Şu melek girmezi şehir merkezinden kaldır başka bir şey istemiyoruz' diyorlardı. Biz de göreve geldiğimiz sene içerisinde melek girmezi şehir merkezinden şehir dışına taşıdık. Hem de sessiz sedasız kaldırdık. Demek ki At binenin kılıç kuşananın. İstersek oluyor. Bizde istedik oldu. Bu kadar basit. Hayvan Pazarını Niğde için yaptık. Niğde'miz için birinci sınıf Mezbaha yaptık. İtfaiyemizi Niğde'miz için yaptık. Bu Belediyenin bundan 5 yıl önce itfaiye binası yoktu. Kışın itfaiyelerimizin içi boş bekletiliyor. Bu ne demekti. Herhangi hemşerimiz bir afete bir yangına maruz kaldığı zaman itfaiyeyi aradığı zaman itfaiye aracı su kuyusundan su doldurmaya gidiyor ondan sonra yangına müdahale etmeye gidiyordu. Çünkü kış aylarında donmasın diye boş bekletiliyordu itfaiye araçları. Niğde'mizin her sorununu kendimize dert edindik ve hepsini bir bir çözdük. Niğde evlerinde çöp attığımız bir arazi var. Orayı da 8 milyonluk yatırımla Hıdırlık mevkiine yaptığımız Katı Atık Düzenli Depolama Tesisine taşıyarak vahşi depolamaya son verdik. Çevre rahatsızlığını, ortadan kaldırmak için bu önemli projeyi de hayata geçirdik. Zahire Pazarımızı yaparak hizmete aldık" şeklinde konuştu.

Siz istediniz biz yaptık

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Biz gücümüzü sizden alıyoruz. Milletin dışında, halkın dışında hiç kimseden güç almıyoruz. Bizi göreve siz getirdiniz. AK Parti'yi de siz kurdunuz. AK Parti Milletimizin Partisi ve AK Partinin de, AK Partili Belediyenin de bu güne kadar rotasını siz çizdiniz. Siz istediniz biz yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Yapacağımız çok hizmetler var. Yaptıklarımız önümüzdeki dönemde yapacaklarımızın teminatı olacaktır" dedi.

Belediyemize itibar kazandırdık

Başkan Akdoğan; "Lafla peynir gemisi yürümez. Yaptıklarımız ortada. 5 yılda 120 milyonluk Niğde'mize yatırım yaptık. Belediyemize itibar kazandırdık. Belediyemizi rahatlattık. Belediyemizin bütçesini büyüttük. 5 yıl önce masanın öbür tarafını biliyorduk. 5 yıl sonra her iki tarafını da biliyoruz. Bu ne demek, 5 yıldır biz bir tecrübe edindik. Şimdi geldik ustalık dönemine. Bu dünya gelip geçici. Her yaptığımız işin hesabını bu dünyada olmasa öbür dünya da vereceğiz. Bu anlayışla bu güne kadar çalıştık. Yine bu anlayışla bundan sonra da yolumuza sizlerle beraber devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

5 sene önce mezarlığımızın içine girecek durumu yoktu

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bundan 5 sene önce mezarlığımızın içine girecek durumu yoktu. Mezarlığımızı düzenledik. Esenbey Türbesini etrafını düzenledik. Etrafını kamulaştırdık. Kesikbaş türbesini yaptık. Bunlar yıllardır olmayan işlerdi. Bunlar bizim dönemimizde olmaya başladı, yapılmaya başladı. Şehrimize bir düzen gelmeye başladı. 5 yıla bu kadar hizmet sığdı bu kadarını yaptık. İnşallah önümüzdeki döneme daha fazlasını yapacağız" dedi.





Editör: TE Bilişim