MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, geçtiğimiz günlerde görevden alınması üzerine bir basın açıklaması yaptı. Yağmur açıklamasında, bu bir veda değildir, aksine mücadelemize devam edeceğimizin sözü ve teminatıdır” dedi.

 

İmdat Yağmur açıklamasında; “Öncelikle dürüstlüğünden taviz vermeyen Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olmaktan ve kendisiyle çalışmaktan dolayı çok mutluyuz, gurur duyuyoruz. 

 

Seçildiğimizden bu güne mensubu bulunduğumuz ve hizmet etmekten onur ve gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisinin Niğde Merkez İlçe Başkanlığı’nda bir görev değişimi yapılmıştır. Makamlar gelip geçicidir ama mücadelemiz baki kalacaktır.

 

Bizlerin yönetim olarak en büyük kazancımız birlik ve beraberliğin önderliğini yapmak oldu. Bu güne kadarda Partimiz menfaatleri doğrultusunda bu çalışmalarımızı sürdürdük. Ayırıcı değil birleştirici ve yapıcı olduk.  Söylediğimiz her doğrunun arkasında olmayı başarabilmek bile bizim için ayrı erdemli bir duruş olmuştur. Bir gün herkese lazım olacak olan adaletin nasıl işlediğini kamuoyuna göstermiş olduk. Eşitlik ilkesine inanmanın dışına çıkmamayı başarmak kolay değildir. Ama bizler bunu başardık. Ayrıca bu bir veda değildir, aksine mücadelemize devam edeceğimizin sözü ve teminatıdır.  Bu güne kadar nasıl burada olduysak bundan sonrada öyle olacağız. 

 

Göreve geldiğimiz bugüne kadar Niğde de, genel merkezimizin önderliğinde gerek yerelde gerekse genelde kişi ayırt etmeksizin tüm adaylarımızla omuz omuza mücadele verdik. Merkez İlçe Yönetimi olarak seçim süreçlerini en iyi şekilde yönettiğimize inanıyoruz. Bundan sonrada genel merkezimizin emrinde ve teşkilatımızın tüm birimlerinin yanında olacağımızdan hiç kimsenin tek bir şüphesi olmasın. Niğde’de adım atmadığımız mahalle köy kasabamız ulaşmadığımız insanımız kalmamıştır. Yine ziyaretlerimizi yapacağız, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizden desteğini esirgemeyen hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

Ne mutlu ki; Allah bizlere vazifemizi tertemiz, lekesiz bir şekilde devretmeyi de nasip etti.

Burada şunu tekrarlamak istiyorum. Bizim için isimlerin ve makamların önemi yok, inançlarımızı davamızı ve makamlarımızı çapsız zihniyetlere peşkeş çekmedik, o kişilerin ihtirasları doğrultusunda hareket etmedik, benci ve bencil olan buğuz ve bağnaz, hasit düşünen,  çürümüş düşünemeyen bedenlere makamlarımızı kullandırtmadık. Önce ülkem ve milletim sonra Parti'm ve ben diyen Sayın Genel Başkanımızın sözlerini duymazdan gelmedik. Bunu da yeni yöneticilerimize aktardık, olabilecek her türlü bencilliğin ve haksızlığın karşında olacağımızı da ilettik.

 

Bizler için asıl olan Bilge liderimiz asıl olan Milliyetçi Hareket Partisi ve bekasıdır. Sözlerime son vermeden önce Uzun soluklu bu süreçte bizlere desteğini ve sevgisini hiçbir zaman esirgemeyen, Başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye Genel Merkez Yöneticilerimize, çıktığımız bu yolda tüm aşamalarda hep bir olan ve mücadelesinde geri adım atmayan hepsi bir birinden kıymetli Merkez İlçe Yönetim Kurulumuza il, ilçe ve belde teşkilatlarımıza üyelerimize seçmenimize, Tüm Niğde halkına ve bu süreçte sesimiz olan ve yaptığımız her çalışmaya yer veren basın camiasına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, yeni yönetime bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Şunu tekrar etmek istiyorum bu bir veda değil görev değişimidir, yeni bir başlangıçtır. Herkese Saygı ve sevgiler sunuyorum”dedi. 

Önceki haberimiz için Tıklayın

 

Editör: TE Bilişim