Ak Parti Niğde Milletvekilleri seçim öncesi düşünülenin aksine sık sık Niğde’de… Her gelişlerinde de vatandaşlarla birlikte…


Son seçimde Niğde’den Milletvekili seçilen Ak Parti Milletvekilleri Ömer Selvi ve Alpaslan Kavaklıoğlu için “Birisi bürokrat, diğeri iş adamı seçimden sonra ara ki bulasın diye düşünülmüştü.

Ama İktidarın Niğde Milletvekilleri hemen hemen her hafta sonu Niğde’deler, Niğde genelindeki hiçbir programı kaçırmıyorlar  en önemlisi de halkın içindeler, dinliyorlar, ilgi gösteriyorlar, sorunlara çare bulmaya çalışıyorlar.

Yine Bor İlçe Kongresi için geldikleri Niğde’de oldukça yoğun tempoda sürdürdükleri hafta sonu programlarını Çamardı ilçesinde sürdürdüler. Geçtiğimiz günlerde annesini yitiren Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu’ya taziye ziyareti ile başlayan programlar ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri ile devam etti. Vekiller daha sonra kendilerine eşlik eden ilçe teşkilatı ile birlikte Demizkazık Köyü’nde köy kahvesinde vatandaşlarla birlikte bir toplantı yaptılar.

Demizkazıklıları dinleyen vekiller turizm yatırımları konusunda köylülerle istişarelerde bulundular. Vekiller programlarını Demizkazık Dağevi misafirhanesinde kalan Vanlı depremzedeleri ziyaret ederek sürdürdüler. Burada barınan depremzedelerin sorunlarını dinleyen Vekillere Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez de eşlik etti.

Sorunları yerinde tespit

Heyet, depremzedelerin sorunlarını sahiplendiklerini ifade ederek sorunların çözümü için gayret sarf edeceklerini söylediler. Vekiller, Çamardı ilçesini kış aylarında ziyaret ederek hem vatandaşların nabzını tuttuklarını hem de kış turizmi konusunda ilçenin durumunu değerlendirme fırsatı bulduklarını belirttiler.

İlçenin öncelikli sorunları olan eğitim kurumlarına devam öğrencilerin yurt sıkıntıları için de bazı çalışmaların başlatıldığını söyleyerek ilçenin eksiklerinin giderilmesi için yöneticilerle sürekli temas halinde olduklarını ve ellerinden gelen gayreti ve önemi devam ettireceklerini söylediler. 




Editör: TE Bilişim