AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin teşekkür ve ihtiyaç tespit etmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretler sürüyor. Vekillerin önceki günkü durağında Çamardı il merkezi ve bazı köy ve kasabalar vardı. Çamardı’nda Pazar ve esnaf ziyareti yapan ve Çamardı kaymakamını da makamında ziyaret daha sonra ise Çukurbağ, Demirkazık, Pınarbaşı, Eynelli, Kavlaktepe, Bademdere, Sulucaova, Orhaniye, Kocapınar köyleri ile Niğde il merkezine bağlı Kızılören ve Himmetli kasabalarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiler.
Plansız, projesiz çalışmak yok
Vekiller ziyaretlerinde 12 Haziran seçimlerinde verilen desteğe ve emeği geçenlere teşekkür etmelerinin yanı sıra halkla ve yerel yönetimlerle de bölgenin sorunları ve ihtiyaçları üzerine görüşmeler gerçekleştirdiler. Gidilen her köy ve kasabada gölet, yol, su, tarım ve hayvancılık konularında bazı talep alan vekiller yerinde sorun ve ihtiyaç tespiti yapmaktan da geri durmadılar. Niğde’nin sorunlarına dair kısa orta ve uzun vadede eylem planları dâhilinde, planlı projeli çalışmalara başlayacaklarını belirten vekiller varlık sebeplerinin Niğde’de eksik kalanların üstesinden gelmek, ilin, köy ve kasabaların sorunlarını çözmek olduğunu bir kez daha ifade ettiler.
Alpaslan Kavaklıoğlu, Çamardı ve köylerin gerçekleşen ziyaretlerde özellikle Çamardı’nın gelişmesi için turizm konusuna değindi. Yayla ve dağcılık açısından ciddi bir potansiyeli olan ilçenin bu imkânlarını daha iyi kullanmak için ciddi projeleri hayata geçirmek konusunda hazır olduklarını belirtti. Ömer Selvi ise şunları söyledi: “Seçim sürecinde Niğde ve köylerinin toplumsal fotoğraflarını çekme fırsatımız oldu. Bundan böyle ise hizmet dönemi başladı. AK Parti Niğde Milletvekilleri olarak sadece seçim döneminde değil iyi gününde kötü gününde her daim halkımızın yanında olacağız. Bizler gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri gözeterek ve sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlar doğrultusunda Niğde’nin sorunlarını çözmeye talip olduğumuzu icraatlarımızla göstereceğiz” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim