AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, 12 Haziran seçimlerindeki destek ve teveccühlerinden ötürü Niğde genelinde başladıkları teşekkür turlarına devam ediyor.
Vekillerin önceki günkü durağında il merkezindeki resmi kurumlar ile bazı kasaba ziyaretleri vardı. Resmi kurum ziyaretlerinde Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, Adliye, Tapu ve Sicil Müdürlüğü, İl Nüfus Müdürlüğü, Çevre ve Orman Müdürlüğü, Sanayi Ticaret İl Müdürlüğüne giden vekiller akşam da Konaklı, Orhanlı ve Edikli kasabalarındaydılar.
Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, gittikleri her yerde ve görüştükleri vatandaşlarla artık Niğde’nin sorunları üzerine somut adımlar atmaya da başladılar. Niğde il merkezindeki resmi kurumlar ve esnaf ziyaretlerinin ardından gittikleri köy ve kasabalarda yoğun ilgi ve kalabalıklarla karşılanan vekiller buralarda halkın talep ve beklentilerini de dinleyerek isteklere dair adım atmaya da başladılar. Konaklı’da vatandaşların hayvancılık ve tarımsal üretim konusunda bazı taleplerine müdahale eden vekiller Orhanlı ve Edikli’de ise vatandaşların elektrik sorununa ilişkin beklentilerini dinleyerek önümüzdeki günlerde bu konuda girişimleri bulunulacağını belirttiler.
Alpaslan Kavaklıoğlu ziyaretlerinde artık Niğde için hizmet ve proje döneminin başlayacağını ifade ederek “Biz Niğde’nin geleceğine yönelik hizmet hamleleri de atmak istiyoruz. Rutin hizmetler dışında Niğde’yi hak ettiği yere getirecek adımlar atmak için var gücümüzle çabalayacağız” dedi. Ömer Selvi ise “Milletimiz yeniden istikrarı tercih etti, durmak yok hizmete devam dedi, bizler de milletimizin beklentilerini boşa çıkarmayacağız.
Haber-Fotoğraf : Recep Korkut

Manşet Foto-başlık düzenleme : Selim Gökel


Fotoğraflara tıklayın büyüsün... sağ ok tuşu ile ilerleyin...
Editör: TE Bilişim