AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Kurban Bayramı tatilini vatandaşlarla birlikte geçiriyor. Önceki bayram gibi Kurban Bayramını da vatandaşlarla bir araya gelmek ve gidemedikleri köylere gitmek için bir fırsata çeviren vekiller, ilk gün protokol ile bayram programlarına dâhil olurken ikinci gün ise ilçe ve belde ziyaretlerine başladılar. Ziyaretler sırasında vekillere Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı, Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun da eşlik etti.

Önce bayramlaşma sonra esnaf ziyaretleri

AK Partililerin ilk durağında Bor ilçesi vardı. Burada AK Parti teşkilatı ile bayramlaşan AK Partililer daha sonra Ulukışla’ya geçtiler. Partinin ilçe binasında teşkilatla bayramlaşmanın ardından vekiller Ulukışla’da esnaf ziyaretleri yaptılar, vatandaşla bayramlaştılar. Ardından da Çiftehan’a geçen Kavaklıoğlu ve Selvi, burada da kasaba esnafını ziyaret ettiler. Sık sık vatandaşları dinleyen vekiller, Çiftehan’ın ardından Çamardı ilçesine gittiler. Çamardı’da da vekilleri kalabalık bir grup bekliyordu. Buradaki bayramlaşmanın ardından da Çamardı Belediyesine bir ziyaret gerçekleştiren vekillere belediyede Çamardı tatlısı ikram edildi.

Çamardı’ndaki esnaf ziyaretlerinin de ardından vekillerin durağında Edikli Kasabası vardı. Edikli’de bir süre belediye başkanı Ahmet Musalli ile görüşen AK Partililer, daha sonra birkaç gün önce Kızılca’daki kazada yaşamını yitiren Mustafa ve Nezaket İncedere’nin ailesine ve soba zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren iki kişinin ailelerine taziye ziyaretleri yaptılar.

Vekiller yoğun ilgi görüyor

Alpaslan Kavaklıoğlu, Van depremi ve öncesinde gerçekleşen hain saldırılar nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini belirterek kendileri de Kurban bayramını tatilini ilçeler ve beldelerden başlayarak vatandaşlarla birlikte geçirdiklerini ifade etti. Tatili vatandaşlara gitmek için bir fırsat bilerek ziyaretlere devam eden Kavaklıoğlu, bundan böyle sık sık bu tür gezileri sürdüreceklerini, halkı ve sorunları birinci muhataplarından dinlemenin gayretinde olacaklarını kaydetti.

Ömer Selvi ise Ankara’da iken Niğde’ye gelecekleri günü artık heyecanla bekler olduklarını ve Kurban bayramı vesilesiyle yine vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Selvi, vatandaşlardan gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını kendilerine gösterilen sevginin karşılığını vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan AK Partili vekillerin ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde diğer ilçeler ve beldeler süreceği bildirildi. 

Editör: TE Bilişim