Ak Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, yapımı aralıksız devam eden Niğde 300 Yataklı Akıllı Hastane İnşaatı bölgesinde yerine incelemeler yaptı ve açıklamalarda bulundu.

Akıllı Hastane 2012’de hizmete girecek.

Ak Parti Niğde milletvekili Muharrem Selamoğlu, sabah saatlerinde Niğde Fertek’de yapımı hızla devam eden 300 Yataklı Akıllı Hastane inşaat alanına giderek. Çalışmayı sürdüren müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar ile ilgili brifing aldı. Müteahhit Firma yetkilisi hastane hakkında şunları söyledi ; ‘’35.990.000.00 Türk Lirası tutarındaki projenin 1200 iş günü içerisinde teslimi planlanmaktadır. Normalde 2013’te tamamlanması planlanırken biz gelecek yıl yani 2012 yılından hizmete sunulabileceğini söyleyebiliriz.46700 Metrekare alan ve 300 Yatak kapasiteli olacak hastanede başta ve en önemlilerinden Göz, Cildiye, Kadın Doğum, Kardiyoloji ve Nöroloji gibi Poliklinikler olacak.’’ Dedi.

Milletvekili Selamoğlu ise Basın mensuplarına verdiği demeçte ; ‘’ Değerli arkadaşlar sizlerinde gördüğü üzere, hemşerilerimize hizmet noktasında biz hiçbir zaman Cak cek demiyoruz, yapıyoruz, yapılmasını ve hizmete girmesini sağlıyoruz. Sağlık sektöründe iktidarımız döneminde devrim yaptık. Bor Fizik Tedavi Hastanesi neredeyse 12 sene sürüncemede kalmış ve yılan hikâyesine dönmüştü. Bizim iktidarımız döneminde hızla tamamlanarak açılışı gerçekleşmiştir. Yine Niğde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde gerekli tedbirler alınmış, eksikler giderilmiştir. Bilindiği üzere Türkiyede’ki bebek ölümleri Avrupa Birliği standartlarının altına inmiştir. Niğde’mize modern bir hastane kazandırma gayretindeyiz. Buraya gelerek 2013’te bitmesi gereken hastanemizin teslimini bir yıl erken olacağını da öğrenmiş bulunmaktan hemşerilerime hizmet getirebilme noktasında sevinç duydum. İlimiz insanı artık çevre illere gitmek zorunda kalmayacağı için de ayrıca mutluyum’’ Dedi. Ziyaretlerde Ak Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu’nun yanı sıra Niğde İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi  Servet Kocagöz, Ak Parti İl Başkanı Yaşar Ataç, İşadamı İdris Bayram, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat  ,İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu da katıldı. 

Olimpik Havuzda Son Aşama    

Müteahhit Firma Yetkilileri ile birlikte Hastane inşaat alanında bir süre incelemerde bulunan Vekil Selamoğlu buradaki ziyaretini bitirerek Kent Ormanı altında yapımı süren Olimpik Havuz inşaatında da incelemelerde bulunarak, havuzun bu yıl Nisan Mayıs arasında hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Dâhi GEDİK/ Editör ÖZEL


Editör: TE Bilişim