İYİ Parti Niğde 27.dönem Milletvekili Adayı Vedat Bayram, Cuma günü Fatih Sultan Mehmet Camiin’de Cuma namazını kıldıktan sonra şehitlik ziyaretinde bulundu . Şehitlik ziyaretinde Kur’an’ı kerim  okutturan  Vedat Bayram , yoğun bir kalabalık ve 200 araçlık konvoy ile şehir merkezini dolaştı  ve halkı selamladı.

Merkez de büyük bir ilgi gören Bayram , İYİ parti il başkanlığına gelerek Kur'an-ı Kerim  tilaveti eşliğinde kurban kesti ve seçim startını verdi.

24 HAZİRANDAN SONRA NİĞDE AYDINLIĞA KAVUŞACAK
İYİ Parti Genel Merkez Danışma kurulu üyesi Mümin İnan,  ilçe başkanları, partililer ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen program da bir konuşma yapan Mumin İnan;  Bizleri bugünlere getiren önce Allah’a  şükürler olsun . Milletimize teşekkürler olsun. Sayın Meral Akşener hanımefendinin Hak, adalet, hukuk , arayışı içerisinde çıkmış olduğu bu yolda, artık sayın Akşener  bir demokrasi sembolü , Türkiye de bir demokrasi kahramanı olarak bu ülkenin mazlumlarının , ezilenlerinin  bir umudu olacaktır. Bu yola çıkarken Sayın Akşaner,  size İYİ bir türkiye vaat ediyorum, size adaletli bir ülke vaad ediyorum , size hukukun üstünlüğüne inanan  bir ülke  yönetim vaat ediyorum , size yeniden kuvvetler ayrılığı olan yasamanın, yürütmenin , yargının ve parlamenter  sistemin yeniden adalatli bir biçimde inşasını yapıyoruz diyerek yola çıkmıştır.  Millet İttifakının parlamento da Allah bizlere büyük çoğunluğunu gösterecektir inanıyorum ki bu vesileyle asil Niğde’nin halkını sevgi saygı ile selamlıyorum.  24 Hazirandan sonra Niğde aydınlığa kavuşacaktır, bu nedenle Niğde’ye yüzünü güneşe dön diyorum teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 
 

24 Haziran 2018 Milletvekili seçimlerinde İYİ Parti'den Niğde Milletvekili adayı olan Vedat Bayram yaptığı konuşmada; Allah hüt alanının işine bakın ki mübarek ramazan ayının Cuma gününde Meral Akşener’in adım attığı Niğde’de ki karargâhın açılma fırsatını ve burada seçim startını vermeyi siz değerli halkımıza nasip eyledi yüce Allaha hamd ediyorum Allaha şükrediyorum.  Değerli arkadaşlar iktidar partisinin kar peşin de koşan mensuplarının yaptıklarına bakmaksızın, onların meşgul olduğu işlerle meşgul olmaksızın, memleketimiz de ki köyünden kasabasına kadar dert içinde, garip sıkıntı halinde yaşan insanlarımızın üzüntülü halini gördüğümüzde bizde onların dertlerine deva olmak için onlara bir reçete sunabilmek için  milletin umudu halinde ortaya çıkan Sayın Akşener’in arkasında dimdik durmak , yüzümüzü güneşe dönebilmek için  bugün hanımıyla, erkeğiyle , en yiğit Niğdelilerle buradayız onlara şükranlarımızı sunarım " dedi.

EMİRLER ÜZERİNE PANKARTLARIMIZI İNDİRENLERİ KINIYORUM. 
Vedat Bayram konuşmasının devamında ; Kıymetli arkadaşlar Turna’nın iyisi geçitte belli olur derlerdi eskiler işte geçit burada turna burada , biliyorsunuz ki liderleri büyük partileri şartlar, konjonktürler ortaya çıkarır. Şimdi Türkiye’de cumhurbaşkanı oluyum , başbakan oluyum şekliyle birşeyler  talep ederek ortaya çıkmamıştır. Sayın Akşener değerli cumhurbaşkanı adayımız , milletimizin üzüntüsünü görmüş,  milletin rahatsızlığını vicdanını taşımış, o milletin umumi arzusu üzerine umud-u millet olarak ortaya çıkmış ve lider olmuştur.  Bugüne kadar verilen anketler de  en şanslı adayı sayın Akşener'dir.  Bizler ise sadece bu hayırlı işe vesile olabilmek için birer nefer birer gönüllüyüz. Adı geçen konuda  herkesin iş güç aradığı, sıkıntı içinde olduğu , çiftçinin yakasını paçasını yolduğu , bir dönemde , en önemli tehditlerin yapıldığı dönemde,hatta ve hatta mutelif siyasi partilerin dövizlerinin asılmış olmasına rağmen sansür edilen, tv lere çıkarılmayan sayın Akşener'in mensup olduğu bir tane pankartı dahi emirler üzerine imamhatip meydanından kaldırtan devlet görevlilerini yadırgıyorum ayıplıyorum. Söylemek istediğim şu pankartlarımızı da indirseniz, tv,lere de çıkartmasanız, söz hakkımızı sansür de etseniz, aziz  Türk milleti 16 yıldır gerçeği görmüş işi bitirmiştir ve aşağı yukarı 3000 ile beş bin vatandaşımızın elini sıkıyoruz onların gözlerinin içine bakıyorum.  Ve onlar bize diyor ki rahat olun gelin artık  bizi bunlar dan kurtarın diyorlar. Şu halde bu akan selin önüne emirle yapılan sansürlerle geçilemeyecektir. İl başkanlarımdan ilçe başkanlarına kadar yöneticilerimden gençlerimize kadar işini gücünü bırakıp bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum karıncaya bile şükranlarım var" diyerek sözlerini tamamladı. 



 
 
Editör: TE Bilişim