7 Haziran Seçimlerinde Milletvekili seçilen MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram mazbatasını aldı. 


Niğde Adliyesine gelen MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör ve partililerle birlikte geldiği adliyede Ağır Ceza Reisi Mehmet Ağır’dan mazbatasını aldı.

Adliye önünde açıklamada bulunan MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram: “önemli bir süreci bu şekilde tamamlamış olduk. Teşkilat mensupları ve yol arkadaşlarımla birlikte burada ciddi bir süreci fair play çerçevesinde kimseyi kırmadan dökmeden Niğde halkı ile kucaklaştık. MHP olarak ciddi bir yol yürüdük. Bir dönem evvel milletvekilimiz yoktu. Niğde halkı ile bu hususu yeni baştan değerlendirdik. Onlar bizi özlediklerini söylediler. Bizde sürekli seçildikten sonra onların yanında olacağımızı ve birlikte yürüyeceğimizi tekrarladık ve onlara bir söz verdik. Niğde halkı daha öncede MHP’ye çok fazla teveccüh gösteriyordu. Bu kez yine aynı teveccühü gösterdi. Bizi kucakladı ve bu vesileyle birlikte milliyetçi hareket partisi meclise bir milletvekili gönderiyor. Gönlümüz arzu ederdi ki daha fazla MHP’den olmasını. Ancak milletin takdiri başımızın üstündedir. Niğde’de yeni bir sayfa açtık. Niğde’de yeni bir işaret verdi ki bundan böyle MHP’nin Niğde’de bundan sonra yapılacak seçimlerde her zaman daha iddialı olacak ve meclise birden fazla milletvekili yollamak için hazır olduğunun işaretlerini aldık. Bende Niğde halkına vermiş olduğumuz sözü sağlığımız el verdiği müddetçe yerine getireceğimize tekrardan söz veriyorum. Biz buradan milletvekili olmak için değil bir yürek paylaşmak için geldik. İnşallah önümüzdeki günlerde bu vazifeyi de şerefle yapacağımızda hiç kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu.

Milletvekili Bayram ve partililer adliye önünde hatıra fotoğrafı çekimi sonrası Adliyeden ayrıldı.

MHP’Lİ VEDAT BAYRAM MAZBATASINI ALDI7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN MHP NİĞDE MİLLETVEKİLİ VEDAT BAYRAM MAZBATASINI ALDI. (YASİN ESEN/NİĞDE-İHA)

Posted by Bor Haber on 9 Haziran 2015 Salı
Editör: TE Bilişim