İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Niğde'ye 3. kez gelerek Niğde Ömer Halisdemir Meydanında halka hitap etmişti. 

Mitingi bugün basın açıklaması yaparak değerlendiren İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram şu görüşlere yer verdi. 

Bayram açıklamasında; Cumhurbaşkanı adayı  Meral Akşener’den önce sahneye çıkan Niğde belediye eski başkanı, 23 dönem Niğde milletvekili Mümin İnan mitinge gelen vatandaşlara seslendi ve iyi parti ile huzur çağının, kalkınma çağının, ve ekonomik yep yeni bir dönemin başlayacağını, işssiz vatandaştan çiftçiye, yatırımlardan bir çok konuya açıklık getirdi." dedi. 


Milletvekili Adayı Vedat Bayram açıklamasının devamında ; "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener 18 Haziran tarihinde Niğde'mize konuk olmuştur. Bu şehir ziyareti ve miting ile ilgili elbette bizim ve Niğde halkının değerlendirmeleri olacaktır. Vatandaşlarımızın perspektifi ile bu ziyareti değerlendirdiğimizde bu değerlendirmeye örnek olacak sayın cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, cumhurbaşkanı adayı sayın Muharrem İnce’nin Niğde’ye ziyaretleri esas alındığında Tayyip Bey'in ziyaretlerinde Niğde harici vilayetlerden güvenlik maksadı ile getirilen sivil emniyet mensupları ve de devlet kurumlarında çalıştırılan kadrolu ve sözleşmeli personeller miting alanına getirildiği gerçeğinden hareketle,  sayın Akşener in ve iyi Parti'nin köy kasaba ve şehirden topladığı kendi isteği ve vicdani ile gelen heyecanlı seçmenin Niğde halkı tarafından idrak edildiği ve değerlendirildiği konusunda şüphemiz yoktur.

Bu miting 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için Niğde de halkta önemli bir kanaat uyandıracağı hususunda inancımız tamdır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Akşener in ifade ve müjdelerine bakıldığında başta çiftçi ve esnaf olmak üzere tüm meselelere vakıf olduğu Niğde ile ilgili çalışmasını tam yaptığı ve bu taahhütleri ile Niğde halkının işçisi ile köylüsü ile kentlisiyle sporcusuyla kamu çalışanıyla kalbini kazandığı kesindir. Bu esnada iyi parti Niğde milletvekili adayı Vedat Bayram olarak, cumhurbaşkanı adayı sayın Akşener i karşılama ve uğurlama noktasında büyük feraset gösteren nazik Niğde halkına engin teşekkürlerimi borç bilirim.

24 Haziran'dan sonra Niğde'nin iyi olması Türkiye'nin iyi olması dileklerimle kadirşinas Niğde halkına teşekkürlerimle saygılarımı sunarken, bir yerel haber internet sitesinde bu toplantımızı 5 bin bile olmayan bir rakamla takdim edilmesi art niyetli ve yüreklere korku salan bir maksadın hasıl olduğunun göstergesidir!.

Mitingimizi Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan'ın mitingi ile karşılaştırdığımızda aynı rakamın çıkarılması lazım gelirken ve bizim mitingimize gönül verenlerin emir ile bindirilmiş kıtalar halinde gelmediği de düşünüldüğünde İYİ Parti'nin Niğde deki maksadının hasıl olduğunun şayet buna rağmen adı geçen internet sitesi gibi görmek istemeyenlerin cumhurbaşkanının da 5 binin altında topladığına işaret edildiğini belirtmek isterim. Son cümlem o ki bizi 5 bin kişi telaki edenlerin Cumhurbaşkanının mitinginide aynı sayıda belirtmeleri gerektiğini ifade ederim" dedi. 


 
Editör: TE Bilişim