İYİ Parti 27. Dönem Niğde milletvekili adayları Vedat Bayram , Bekir Yıldız, Döndü Gökmen , genel merkez danışma kurulu üyesi Mümin İnan , gençlik kolları başkanı Ethem Kürşad Akdemir ve Hasaköy halkının katılımlarıyla gerçekleşen programda , Vedat bayram Cumhurbaşkanı adayı Akşener’in şeçim bildirgesiyle ilgili açıklamalar yaptı.
Cumhurbaşkanı Adayımız çok yakında Niğde’de Sizlere Hitap edecek!
Milletvekili adayı İYİ partili Vedat Bayram saygıdeğer Hasaköy halkı Meral hanımın sizlere selamını getirdim. Sizlerin sorunlarıyla ilgili sorunlarınıza çözümü çok yakında Niğde Ömer Halisdemir Meydanında büyük mitingde açıklayacak.
Açıklama yapan Vedat Bayram,
Hasaköy halkının spor faaliyetlerini sevdiğini ve özellikle futbola olan sevgisini biliyorum. Sadece Hasaköy değil Niğde halkının tek takımı olan Belediyespor’un altınordu’ya satılmasından büyük üzüntü duyuyorum . Sizlere Vedat Bayram sözü seçildiğim takdir de ilk işim belediyesporu geri almak ve güzel bir akıllı şehir stadyumu yaptırmak olacaktır.
Un peşinde misiniz? Ün peşinde mi ?
Bizler İYİ parti olarak un peşindeyiz bu nedenden ötürü , Niğdelinin ürettiği patates ununun ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz o nedenle patates unu üretimi artacak ve buna bağlı değer kazanacak çiftçi mutlu olacak bununla birlikte patates anaç tohumları çiftçiye direkt devlet tarafından verilecek aracılar ortadan kalkacaktır.
Çiftçinin Zirai Borç Faizleri silinecek!
Çiftçilerimizin zirai nedenlerden dolayı borçlarının faizleri silinip ana para ile birlikte tekrar yapılandırılacaktır.  Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hububat fiyatları açıklanmamasından dolayı İç Anadolu da ucuza satılan hububat sorununu ortadan kaldıracağız.
Kuyu Sondajı Ruhsatı Kaldırılacaktır!
Sulama problemi çeken çiftçilerimiz kuyu sondajı atabilmek için türlü yerlerden ruhsat işlemleri için maddi bedeller ödüyor. Mağduriyet yaşatılmaması adına kuyu sondajı ruhsatını kaldıracağız ve sulama faaliyetinde kullanılan elektrikte çiftçiye indirim yapacağız.
 
Editör: TE Bilişim