MHP Milletvekili adayı Vedat Bayram Meclis açılışına katıldığı Ankara’dan dinlenmeden gelerek Çamardı ve Çukurkuyu' da vatandaşlarla buluştu.


Çamardı ve Çukurkuyu'da birçok esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Vedat Bayram seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Dün Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışı için Ankara’da bulunan Vedat Bayram bugün dinlenmeden seçim çalışmalarına başladı. 


Vedat Bayram yaptığı açıklamada ''Dün Meclis açılışındaydık bugün ise burada sizlerleyim. Allah’ın izni ile bir seçim dönemini anlımızın akıyla kapatacağız. Sizler bu Ülkenin temsilcilerisiniz. Bizler ise sizlerin temsilcileriyiz. 1 Kasım’da MHP  Güneş gibi tekrar doğacak. Kara bulutlar bizden korksun.'' dedi.


Vedat Bayramın Vatandaşlara sorduğu soruda ise ''Şimdiki Cumhurbaşkanının yerinde Abdullah Gül olsaydı hükümet kurulur muydu?, kurulmaz mıydı? dedi. Vatandaşlar ise Vedat Bayram’a “kurulurdu” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Vedat Bayram’ da "Hükümetin neden kurulamadığının cevabını siz verdiniz.  1 Kasım’da da o cevabı tekrar sizler vereceksiniz" dedi.

 


Editör: TE Bilişim