Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Aday Adayları Ahmet Özbek, Mahide Yaramış ve Yusuf Aydın köy kasaba ve ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürerek, vatandaşın derdini dinlemeye devam ediyor.
 
Hemen hemen her gün ziyaretlerini aralıksız devam ettiren MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Ahmet Özbek, Bor, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla İlçe Merkezleri köy ve kasabalarının ardından önceki gün de Altunhisar İlçe Merkezi ile köy ve kasabalarında ziyaretlerde bulunarak halkın talep ve dileklerine kulak verdi. Her gittiği yerde sıcak karşılanan MHP’li Aday Adayı Özbek, “MHP şimdi daha da güçlendi. Vatandaşımız artık MHP’yi iktidar olarak görmek istiyor” dedi.
       MHP’ye olan ilginin gün geçtikçe artış gösterdiğini ifade eden Ahmet Özbek, “Vatandaşlar hükümetin son zamanlarda yürüttüğü politikadan dolayı oldukça rahatsız, köklü bir değişimin sırasının geldiğini söylüyorlar” diye konuştu.
        Polis amirine atılan tokadın tüm kamuoyunda bomba etkisi yarattığını da dile getiren Özbek, vatandaş bu durumu içine sindiremediğini söyledi. 
 
 “BU TOKADIN HESABINI SİZ SORACAKSINIZ”
       Vatandaşların sorunlarına yanıt bulabilmek ve çözüm üretebilmek için gezilerini sürdüren Aday Adayı Özbek, Altunhisar İlçe Merkezi Yakacık, Keçikalesi, Karakapı,Uluören ve Yeşilyurt’a giderek vatandaşlara kendini tanıttı ve sorunları dinledi.
Özbek, geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıyan BDP’li milletvekilinin bir polis amirine tokat atması olayının her yerde tepki ile karşılandığını söyledi. Önceki dönemde başka partilere oy veren vatandaşlardan da ciddi destek gördüklerini belirten Özbek, Karakapı Beldesi ziyareti sırasında 80 yaşlarında bir vatandaşın ‘Bu tokadın bedelini inanıyorum ki sizler alacaksınız’ diye seslenmesinin ise diğer vatandaşlar tarafından destek bulduğunu belirtti.
 
MHP EKONOMİK SIKINTILARI ÇÖZECEKTİR
Ekonomik sıkıntıların vatandaşları zor durumda bıraktığının da altını çizen Aday Adayı Özbek “Halkımız ekonomik bir darboğazın içerisinde, bu sıkıntılarını sürekli olarak dile getiriyor olsalar da hükümet bu duruma pek kulak asmıyor. İnşallah MHP iktidarında bu sorunu da çözeceğiz” dedi. Özbek son olarak konuştuğu birçok vatandaşı da MHP’ye davet ederek rozet taktı.

Editör: TE Bilişim