Ak Parti Niğde Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ev Yaşar Ataç, bugün Niğde Merkez ve sanayi esnafı yanı sıra, Bor Pazarında ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarını sürdürdüler.


Ak Parti Niğde Milletvekili adayları vatandaşlarla görüşmelerinde hemşerilerinin   ‘’Bu seçim; Alpaslan, Erdoğan, Yaşar seçmekten öteye geçti, bir memleket meselesi bizim için. 7 Haziran’dan sonra memleketi kimin daha çok sevdiğini, istikrar için kimin mücadele ettiğini, milletin seçimine kimin saygılı olduğunu çok daha iyi gördük. Biz sadece sözlere, vaatlere kanan bir millet değil, söylediğini yapan ve sözüne güvendiğimiz insanların başta olmasının elzem olduğuna inanan insanlarız. İstikrarın 7 Haziran’dan sonra nasıl sekteye uğradığını gördük. Bu yüzden 1 Kasım’da Ak Parti’nin iktidarda olması için siz milletvekili adayları kadar bizlerde çalışıyoruz. Çünkü gemi su alırsa hepimiz bundan zarar göreceğiz. Bizim memleketimizi zarara sürüklemek gibi bir lüksümüz yok’’ şeklinde konuştuklarını belirttiler.

Ak Parti Niğde Milletvekili adayları, vatandaşların 1 Kasım’da sandığa sahip çıkarak ülkenin istikrarının sürmesi için oy kullanacağını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor diyerek mukabelede bulundular.




Editör: TE Bilişim