Bebek Katili Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan olarak tanınan Hasan Atilla Uğur Vatan Partisinin organizesi ile Niğde’de konferans verecek.

Konferans ile ilgili bilgi veren, Vatan Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldım yaptığı açıklamada; Atatürk’ün tarihi mekanı olan Dolmabahçe’de AKP ve PKK’nın meclisteki uzantısı HDP arasındaki teslimiyet anlaşmasının imzalandığı, “PKK’yı silahsızlandırma” perdesi altında cumhuriyetimizi yıkma emellerinin ilan edildiği, hatta bu anlaşmayla Türk Silahlı Kuvvetlerine de silah bırakma çağrılarının seslendirildiği, Suriyeli muhaliflerin eğitilmesi için ABD ile “Eğit Donat” anlaşmasının resmiyete döküldüğü ve Süleyman Şah Türbesinin boşaltıldığı koşullarda Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Sayın Hasan Atilla Uğur Niğde Halkı ile buluşuyor.

Kamuoyunda Apoyu Sorgulayan Komutan olarak tanınan Uğur, 6 Mart Cuma günü Bor Yolu’ndaki Yiğit Mobilya Üzerinde bulunan Tolunay Düğün Salonunda “ Türkiye’nin Çıkış Yolu ” başlıklı bir konferans verecek.

Emekli Albay Uğur, saat 18.30’da başlayacak konferansının bitiminde “Apoyu Nasıl Sorguladım/ İşte Gerçekler” adlı kitabını okurları için imzalayacaktır.

Halkımıza açık olan konferansımıza başta Atatürkçüler, vatanseverler, milliyetçiler, ülkücüler, halkçı ve devrimciler olmak üzere bütün Niğdelilerin katılımını bekliyoruz.

Şu kesinlikle unutulmamalıdır ki, Damat Feritlerin ve Vahdettinlerin olduğu yerde Mustafa Kemaller de olacak, milletimiz önderleriyle birlikte tekrar ayağa kalkarak mazlum milletlere örnek olacak adımları tarih önünde atacaktır.”dedi





Editör: TE Bilişim