Vatan Partisi Niğde İl Başkanlığı ve  milletvekili adayları Avukat Şemail Kahraman ve Avukat Ferhat Bakıral ile birlikte seçim çalışmalarına başladı. Bu Niğde Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) ve KAMUSEN’i ziyaret ettiler.


Vatan Partisi’nden yapılan açıklamada; Ziyaretlerimizde 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemini, ülkemizin bugün karşı karşıya bulunduğu en önemli iki sorunun, “Açılım” adı altında vatanımızın bölünme tehlikesinin, ekonomik açıdan da borç batağında olup üretimden uzaklaşan bir ülke olduğunu ifade ettik. Sorunlarımız ve çözümler konusunda aynı görüşlere sahip olduğumuzu tespit ettik.

Türkiye bugün çok önemli bir kararın eşiğindedir. Atatürk Devrimi tasfiye edilmek, “Türk Milleti” ifadesi anayasadan çıkarılmak istenmektedir.  Vadesi gelen dış borçların ödenmesi zora girmiş, dört ayda Türk Lirası yüzde yirmi değer kaybetmiş vatandaşımızın gelirleri erozyona uğramıştır.

Şimdi milletimiz bir karar verecektir. Ya bizi bugüne getiren ABD güdümlü zorba devlet devam edecek ya da halka dayanan güçlü devlet seçeneğini iktidara getirecektir. Halka dayanan güçlü devlet ancak Birleşen ve Üreten Türkiye ile mümkündür. Vatan Partisi olarak bugün biz bu tarihsel görevi üstleniyoruz. Geleceğe umutla bakıyoruz.

Cumhuriyetçi, Milliyetçi, Halkçı, Devletçi, Laik ve Devrimciyiz. Atatürk’ün Altı Ok’u milletimizin ve milli devletimizin geçerli olan tek programıdır.  7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde meclise girecek, halka dayanan güçlü devleti kuracak ve Kemalist Devrimi tamamlayacağız. "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır "denildi. 






Editör: TE Bilişim