Vatan Partisi Niğde Milletvekili Adaylarının 1. Ve 2. Sıra adayları avukat 3. Sıra adayı ise iktisatçı.

Vatan Partisi Niğde İl Başkanlığından yapılan açıklamada; Ülkemiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin(TSK) 24 Temmuz’da açılım sürecini sona erdirerek attığı tarihi bir adımın ardından, milletimizin mehmetçiğin arkasında durarak vatan bütünlüğü için birleştiği ve küresel devletlerin üzerimize sürdüğü bölücü teröre karşı yürüdüğü bir süreçte 1 Kasım’da yapılacak seçimlere hazırlanmaktadır.

Bugün, Kemal Dervişlerin ve AKP’nin borçlanma ekonomisinin sonuçlarını yaşıyoruz. Bütün milletimiz borçlu.

Bu sebeplerden dolayı, Birleşen ve Üreten Türkiye’yi kurmak ve bu programı hayata geçirecek bir iktidar seçeneğini yaratmak amacıyla, Vatan Partisi Gn.Bşk.Doğu Perinçek,       CHP Gn.Bşk.Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul’da 3 Eylül günü bizzat görüşmüş ve kendilerine " milletimizin iyi bir muhalefet partisi aramadığını, iktidar formülü önerdiğimizi, Vatan Partisi olarak sandığa gelmeyen seçmeni sandık başına getireceğimizi, vatansever oyları toparlayacağımızı, milletvekili pazarlığı yapmadığımızı, 29 Ekim'le birlikte tüm yurtta Cumhuriyet rüzgarı estirerek, 1Kasım günü sandıkta AKP saltanatını yıkacağımızı" iletmişlerdir. 

Bu birlikteliği pek çok aydın, sanatçı ve gazeteci desteklemiş, CHP tabanı gönülden istemiş de olsa ittifak sağlanamıştır. Vatan Partisi olarak, kamuoyunun bilgisi dahilinde, ülke bütünlüğümüz ve milli bir hükümet için sorumlulukla hareket ettik. Bu görüşmeler neticesinde gelinen noktayı, Niğdeli seçmenlerimizin takdirine sunuyoruz.

Bir seçim ittifakının gerçekleşmemesi nedeniyle, Vatan Partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi, Niğde’de de Atatürkçü, vatansever, halkçı, devrimci ve Niğde halkımızın yakından tanıyıp beğendiği adaylarla seçime giriyoruz.

Niğde’de, 7 Haziran seçimlerinden sonra 1 Kasım’da yapılacak seçimlere de aynı adaylarla gireceğiz”denildi.

 

ADAYLARIN ÖZGEÇMİŞİ

ŞEMAİL KAHRAMAN

1957 Bor-Kızılca doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Niğde’de, lise öğrenimini Konya Ereğli’de tamamladı. 1979 yılında İzmir Eğitim Enstitüsünden, 1993 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Anadolu’nun değişik illerinde 21 yıl öğretmenlik yaptı. Ergenekon Davasında Doğu PERİNÇEK’in avukatlığını üstlendi. Vatan Partisi üyesi olan Şemail KAHRAMAN halen Bor’da serbest avukatlık yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

FERHAT BAKIRAL

1984 Niğde doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Niğde’de tamamladı. Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Vatan Partisi üyesi olan Ferhat BAKIRAL halen Niğde’de serbest avukatlık yapmaktadır.

HASAN AKŞEN

1950 Ulukışla doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Niğde’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. OYAK İnşaat’tan emekli oldu. 2007 yılında yapılan genel seçimlerde partimizden milletvekili adayı oldu. İşçi Partisi Genel Saymanlığı yaptı. Vatan Partisi üyesi olan Hasan AKŞEN halen ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim