Milletvekili adaylarımız Avukat Şemail Kahraman, Avukat Ferhat Bakıral ve İktisatçı Hasan Akşen ile birlikte önce Çiftlik ilçe merkezinde kurulan pazarda aday tanıtımı ile birlikte bildiri dağıttık. Sonrasında Keçikalesi, Karakapı, Uluören, Ulukışla, Akçaören, Yakacık, Yeşilyurt, ve Çömlekçi köylerini gezdik. Köylülerimizin sorunlarını ve Vatan Partisinden beklentilerini dinleyip sorularını cevapladık.

Vatan Partisi olarak Atatürk’te birleştik ve vatanımızı bütünleştireceğiz. Hedefimiz, Milli Hükümettir.

Türkiye’mizi borç batağından kurtarıp, üretim ekonomisini kuracağız. İşsize sadaka değil, iş vereceğiz. En küçüğünden en büyüğüne kadar sanayiciyi destekleyeceğiz. Çiftçimiz üretecek. Hortuma, ranta, sıcak para faizine, yandaşa akan kaynakları halka çevirecek, işçiye, kamu emekçisine ve emekliye insanca yaşayacağı ücreti ve aylığı vereceğiz. Çarşılarımız şenlenecek.

Güneydoğu’daki vatandaşlarımızın desteğini alarak devletin yaptırım gücünü kararlı olarak uygulayacağız. Bölücü teröre son verecek, komşularımızla birlikte Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz. Vatanımıza birlik ve dirlik getireceğiz" dedi. 

Editör: TE Bilişim