Güvenli okul projesi kapsamında okul ziyaretlerine devam eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi ve Gazi Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Şimşek beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile ziyaret ettiği okulda, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Okulda bir süre incelemelerde bulunarak sınıfları ziyaret eden Vali Şimşek, öğrencilere çok çalışmaları yönünde tavsiyede bulunarak özellikle okul kantinlerinde incelemelerde bulundu.

Vali Şimşek, ziyaret ettiği okullarda, ders saatleri müsaitse, öğretmenlerle bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinlediklerini ifade ederek, okullarda başarının daha da artması için öğretmenlerle istişarede bulunmaya önem verdiklerini kaydetti. Sözlerinin devamında okul idaresi, öğretmen, okul aile birliği üyeleri ve veliler arasındaki koordinasyon ve uyumun öğrencinin başarısındaki önemini vurgulayan Vali Şimşek, “Çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları ve ilimizin eğitimdeki başarısının daha da artması için hep birlikte gayret göstereceğiz” diye konuştu. Vali Şimşek, sözlerinin sonunda öğretmenlere fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Editör: TE Bilişim