AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Vali Peynircioğlu’nu AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Peynircioğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Peynircioğlu’na teşekkür ettiler.

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ise; “Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan Siyasi Parti Teşkilatlarımızla sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacağız ve ilimiz için yapabileceklerimizi konuşacağız. Önceliğimiz İlimizin kalkınması ve Niğdeli Hemşehrilerimizin daha huzurlu yaşamasıdır. Bu amaç uğrunda hepimiz el ele vereceğiz birbirimize destek olacağız.” dedi

Gerçekleştirilen ziyaret, Vali Peynircioğlu’nun AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve Parti Teşkilatına çalışmalarında başarılar dilemesinin ardından son buldu.

 
Editör: TE Bilişim