MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, önceki gün Ulukışla İlçesinin ziyaret ederek, esnafların dertlerini dinledi. Er, 2014 seçimlerinde partisinin Ulukışla’da mutlak bir başarı sağlayacaktır ifadesini kullandı.

 

MHP 2014 seçimlerine yoğun tempo hazırlanıyor. İl merkezi, ilçe ve kasaba ziyaretlerini hızlandıran MHP Niğde Teşkilatı, Başkan Hakan Er ile yoğun faaliyet programı geçiriyor.

Önceki gün 14. Darboğaz Kiraz Festivali’ne katılan MHP İl Yönetimi, dana sonra Ulukışla İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, esnafları bir bir gezdi.

Yaklaşık 4 saat boyunca 350 vatandaşla iletişim kuran MHP’liler Ulukışla’daki siyasi atmosferi, iktisadi sorunları not ettiler.

Ziyaretler sonucu yazılı bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Hakan Er, gelinen süreci özetleyerek; “2014 seçimleri gerek partimiz açısından, gerekse ülke açısından kritik bir seçimdir. Bu bilinçle her seçim bölgesi bizim için vazgeçilmezdir. Ve edindiğimiz izlenimler, yaptığımız çalışmalar sonucu Ulukışla’da MHP yerel seçimleri alacak güçtedir.  Bu eksende partimiz Ulukışla’da kazanacak adayımızla yola çıkacak, teşkilatlarımız proje üretecek ve Ulukışlalıları MHP iktidarı ile buluşturacaktır” dedi.


 

Editör: TE Bilişim