CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, adayları Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan ile birlikte kalabalık bir topluluk halinde Ulukışla’ya çıkarma yapan CHP’liler, iktidarın CHP’ye geçtiğini müjdeleyerek, Ulukışlalılardan tam destek istedi.

Yapılan ziyaretin açık hava mitingine dönüştüğü gözlemlenirken, köy ve ilçe merkezinde kadınların ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.

Şafak; “Ulukışla son sözünü 7 Haziran’da CHP diyerek söyleyecek!”

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Ulukışlalılara hitaben yaptığı konuşmada, halkın iktidarının kurulacağını ifade ederek, Niğde genelinde % 35’lik oy oranı ile liderliğe oynadıklarını ifade etti. Şafak; “Ulukışla bizim için stratejik öneme sahip bir ilçemiz. Bu seçimde Ulukışlalı Halk İktidarlığını 7 Haziran’da sandıkta verdikleri oylarla kuracaktır. Kimsenin şüphesi olmasın! CHP adım adım iktidarlığa gidiyor. Genel Merkezimizin ve şahsımızın hazırladığı projeler tüm Niğde’de olduğu gibi Ulukışla’da da heyecan uyandırıyor. Bolkar Dağı turizm konsept projemiz dahil, kişi başına düşen milli geliri Ulukışla’da 4 yılda 30 bin dolar yapacağız. Çiftçimizin dertlerini biliyoruz. Darboğaz’ın kirazını Dünya markası yapmak için çaba göstereceğiz. Geçmişten günümüzü, Türkiye’nin en önemli lojistik merkezlerinden birisi olan Ulukışla ilçemiz kurulacak CHP iktidarlığında eski günlerine kavuşacaktır. Bizler artık iktidarı eleştirmiyoruz. Son günlerini yaşıyorlar! Biz profesyonelce hazırlanmış, ekonomik ve sosyal politikalarıyla herkeste heyecan uyandıran projelerimizle emanetimizi teslim almaya gidiyoruz. Şu an 2. Milletvekilliği için AKP ile yarışıyoruz, bu yarışta Ulukışla var gücüyle yanımızda olacaktır! Bu meydanlara bakınca Ulukışla son sözünü söylemiş. 7 Haziran’da sandıklardan CHP çıkacak” dedi.

Milletvekili Adayı Sevgi Özbek ile Ramazan Ertan’da birer konuşma yaparak, yeni bir sürecin geldiğini ifade ederek, kararsız seçmenlerin tercihinin de CHP olduğunu vurguladı.

Porsuk Köyü Tam Destek…

Ulukışla ziyaretinden sonra Porsuk Köyü’ne geçen CHP’liler, kalabalık bir kitle tarafından karşılandı. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu Porsuklular 7 Haziran’da CHP’ye destek olacaklarını söylediler.

Milletvekili Adayları Doğan Şafak, Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan birer konuşma yaparak, her köyde, kasabada, ilçe merkezlerinde CHP’ye olan ilgi ve sevginin katlanarak büyüdüğünü, her yerin birer Porsuk olduğunu vurgulayarak; “7 Haziran’dan sonra ilk ziyaretimizi yine Porsuk Köyü’ne gerçekleştireceğiz. Emeği ile, alın teriyle, helaliyle korkusuzca bizleri destekleyen tüm Porsuklulara teşekkür ediyorum” vurgusunu yapan Şafak, daha sonra Niğde Merkez’e giderek seçim çalışmalarını sürdürdü…

 

 

http://www.borhaber.net/siyaset/ulukisla-ilcesinde-son-soz-chpnin-h16926.html

Posted by Bor Haber on 1 Haziran 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim