MHP Bor İlçe Teşkilatı ve Bor Ülkü Ocakları tarafından Ülkücü Şehitler Anısına 27 Mayıs günü Mevlid-i Şerif okuttu.


MHP Bor ilçe teşkilatı yönetimi ve Bor Ülkü Ocakları yönetiminin düzenlemiş olduğu Mevlid-i Şerif programına MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş,Bor Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Konuş,Teşkilat Üyeleri,MHP Niğde Milletvekili adayı Murat Işıklı,İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Tecimer, Belediye Meclis Üyeleri,MHP Kadın Kolları, partililer katıldı.

 

MHP Bor Seçim İrtibat Bürosunda okunan Kur’an’ı Kerim ve Mevlidi Şerif in ardından Bor Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Nazmi Konuş,  konuşmasında;” Bu gün münasebetiyle 27 Mayısı kısa bir özetle dile getiren açıklamasında bulunarak, çoğu orta ve üst yaş arkadaşlarımız 27 Mayıs'ı ihtilal günü olarak hatırlar. Fakat bu gün  Gün Sazak ve ülkücü şehitlerimizin adına bu tarihte son 5 Yıldır Mevlid-i Şerif okutulmakta ayrıca İzmir'de şehitlerin mezarları başında ve ülkü ocaklarında mevlid programı düzenlenmektedir. Bizler de bu gün münasebetiyle bu programı düzenleyerek şehitlerimiz anısına saygıda bulunuyoruz" Dedi.

 

MHP Bor Seçim İrtibat Bürosunda okunan Kur’an’ı Kerim ve Mevlidi Şerif  programı davetlilere ikram dağıtımı ardından sonlandı.

 

Editör: TE Bilişim