Ülkü Ocakları Genel Başkan Yrd. Olcay KILAVUZ ve Niğde Ülkü Ocakları başkanı Yasin BULAT bayramın son günü şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundular.


Kurban bayramı münasebeti ile bayaramın son günü şehit ailelerine ziyaratte bulunan KILAVUZ 'Evlatlarını vatana kurban veren aileler bizim ve Türk milleti için çok önemlidir. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu ve bizlerinde onların birer evladı olup, bu mübarek ve kutlu günlerde ziyaret ederek bir nebze mutlu olmalarını sağlamak vazifemizdir' dedi. Türkiye gidaşatına da değinen KILAVUZ ‘Gün geçtikçe terör örgütü kendinde daha çok güç bulmakta kendisine bu fırsatı veren mevcut güçler ve dış mihraplar ise hiç bir şey olmamış gibi Türk milletini hala  yalanlarla kandırmaya devam etmektedir. ama büyük Türk milleti ve ülkü ocaklı gençler kirli ve kanlı olan bu senaryonun perde arkasını bilmektedir. Allahtan dileğimiz terör örgütünün somut adımlarla biran önce bitirilmesi ve milletimizin tekrardan o rahatr günlere eri,şmesidir’dedi.

Niğde Ülkü ocakları başkanı BULAT  ise 'elleri öpülesi bu mübarek insanlar sadece bizim değil yüce TÜRK milletinin övünç kaynağıdır. Bu yüzden onları bir nebze mutlu görmek bizim için çok önemli bir iştir' dedi.  BULAT , 'Ülkemizde şımartılarak  ve son yıllarda aldığı tavizlerle hortlayan terör örgütü görmezden gelinip sırtı sıvazlanmaktadır. Örgüt sempatizanları ve militanları kırmızı halılar ile karşılanıp çiçeklerle uğurlanmaya devam ettikçe PKK terör örgütü  bitişe değil şahlanışa geçmektedir. oğullarını genç yaşta vatan için toprağa veren şehit aileleri ise bu son derece üzücü gidaşat ile perişan olmaktadır. Lakin bizler ocaklı gençler olarak hepimiz  şehit ailelerinin yanında ve vatanımızı peşkeş çeken mevcut güçlerin ve kanlı ellerin karşısında ve de  terörle müzakere değilde mücadelenin yanındayız' dedi.

Yapılan ziyaretlerle duygulanıp kendilerini unutmayan KILAVUZ ve BULAT’a oğulları gibi yaklaşan şehit aileleri ise 'terör örgütünün biran önce bitirilip daha fazla ana ve baba yüreğinin yanmaması için acil çözümler üretilmesini istediler'











Editör: TE Bilişim