Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat, Niğde Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan’ı Makamında Ziyarette Bulundu Ve Derneğe tekerlekli Sandalye Hediye Etti.



 
Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat, Niğde Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek çeşitli meseleler hakkında görüş alış verişinde bulundu. Ziyarette engelli vatandaşlarımızın sıkıntıları ve sorunlarının yanı sıra içinde bulundukları zor şartlara rağmen yaşama tutunmaları konuşuldu.

 Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat, görüşmede: “ Engelli vatandaşlarımız birçok sorunla mücadele etmekte, en basitinden bir yerden bir yere gitmek istediklerinde bile şehir içi otobüslerine binmekte zorluklar yaşamaktalar. Ancak tüm bu olumsuz şartlara rağmen yaşamdan kopmayıp, sıkı sıkı yaşama tutunmakta ve ayakta kalama mücadelesi vermekteler. Bizler de bu engelli kardeşlerimize bir parça yardım edebilmek adına bu tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi bir kardeşimize ulaştırması amacıyla derneğimize hediye ediyoruz.

 Ülkücülük, sadece devleti yönetmeye talip olmak değildir. Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki “İnsanı yaşatmadan devlet yaşayamaz!” bu düsturla Osmanlı 600 sene üç kıtaya hükmetmeyi başarmıştır. Büyük devlet ve büyük millet olmanın en temel şartı insanına hizmet etmektir. Bu hizmetin bir karşılığı ve bir beklentisi olamaz. Bizler, her vatandaşımıza olduğu gibi engelli vatandaşlarımız için de engelleri ortadan kaldırmaya yardımcı olmaya devam edeceğiz.”dedi.

 Niğde Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan da Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek;

“ Tüm sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşlarımızın engellilere yardım elini uzatmasından ziyadesiyle memnun oluyoruz. Yalnız olmadığımızı bilmek bizleri umutlandırıyor. Hayata tutunmamıza vesile oluyor. Dünyadaki en büyük mutluluk yalnız olmadığınızı bilmektir. Bugün, Niğde Ülkü Ocakları bu ziyaretleriyle bizleri yalnız bırakmadıklarını göstermiştir. Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Yasin Bulat’ın şahsında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.


 

Editör: TE Bilişim