Altunhisar İlçesinde bir parka Ak Parti Kent Parkı ismi verdi.... Vatandaşlar tepkili...

Haber; Selim GÖKEL - özel


Altunhisar ilçesi çevre yolu üzerinde yapılan bir parka "Ak Parti Kent Parkı" ismi verildi. Türkiye'de ismiyle başka bir örneğine rastlamadığımız Ak Parti Parkı çevre  yolu üzerinde Altunhisar ilçe merkezine çok yakın bir yerde bulunuyor. 


Gelen geçenlerin ilgisini çeken tabela üzerine vatandaşlar belediyeye tepki gösteriyor.  Vatandaşlar yakın zamanda Altunhisar Belediyesi tabelasının değiştirilip Altunhisar Ak Parti Belediyesi şeklinde değişmesine de şaşırmayacaklarını ifade ettiler. 

Ak Parti Kent Parkı ismiyle Altunhisar İlçesinde açılan parka ilk tepki her zamanki gibi il sorunlarını sık sık gündeme getiren CHP Niğde İl Genel Meclis üyesi Rasim Yılmaz'dan geldi. 

Rasim Yılmaz "Böyle iş olur mu? diyerek başladığı açıklamasında; “ Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bu mucizevi buluşun mimarı merak ediliyor? Altunhisar gibi Anadolu’nun bağrında nice yiğit yetiştirmiş, PKK ile mücadele de bir çok şehit vermiş, güzel bir ilçemize hiçbir isim bulunamamışta AKP Parkı yapılmıştır.
Ben bir il genel meclis üyesi olarak soruyorum. Başka Partilere oy vermiş vatandaşlarımız bu parka gidebilir mi? Gitmek için AKP üyesi olmak şart mı? Bütün vatandaşlarımızın vergileri ile ile neden AKP Parkı yaptınız” dedi.


 
Editör: TE Bilişim